2023 seçimleri öncesinde teşkilatlara önemli mesajlar!

Bartın’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bümin Özarslan, MYK Üyeleri Murat Kotra ve Güzide Çipan’ın oluşturduğu heyet tarafından, “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısı yapıldı. Toplantıda 2023 seçimleri öncesinde teşkilatlara önemli mesajlar verildi.
Bu haber 2022-09-24 19:40:47 eklenmiş ve 547 kez görüntülenmiştir.

 

MHP’den Bartın’da “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısı

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-Kübra Nur AK

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Aydınlatma” programı kapsamında MHP  Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bümin Özarslan,, MYK Üyeleri Murat Kotra ve Güzide Çipan, Bartın’ı ziyaret etti.

Ziyaret programı kapsamında Kurucaşile, Ulus ve Bartın merkezde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, MHP’li İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ile partililerin katıldığı toplantıda 2023 seçimleri öncesinde teşkilatlara önemli mesajlar verildi.

 

 

“İnandık ve başardık”

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’daki geçmiş seçimlerin analizlerini yaparak MHP Teşkilatları’nın başarısına dikkat çekti. Millet İttifakı’nın Türkiye için kazanımlarına da değinen Başkan Akın, şöyle konuştu:

 

“İnanmak ve başlamak yapılacak işi bitirmek gibi bir şeydir. Burada beraberce 91’de rahmetli Başbuğ bize yetki verdiğinde Parti İl teşkilatı Zonguldak’tan ayrılmıştı. Kuralım dediğimizde epey meşakkat çektik. Orada yetki aldık ve başladık. Bartın Merkez oyu 176 ve başladık koşturmaya. 1994 mahalli seçimler, 1995 milletvekili seçimleri, 1999 mahalli seçimler, 2002 milletvekili seçimleri, 2004 mahalli seçimler, 2007 genel seçimler, 2011 diye devam eden ve bugünün süreci...

 

Tabi o zaman hiç İl Genel Meclis Üyemiz yok. Belediye Başkanımız yok. Ama bugün hepsi var. Çok şükür bugüne geldik. İnandık, başardık. Ama ben şuna çok önem veririm; bu başarının büyük kısmı kadınlar. İnanın ne yoruluyorlar ne de bıkıyorlar. Allah onlardan razı olsun. Ben ayaklarının altının kanadığını bilirim ki onu da eşimden bilirim. Şimdi de koşturuyorlar. Sizler önemlisiniz. Bizim başımızın tacısınız. Biz başaracağız. Bartın’da başardık, Belediye Başkanlığını aldık, Meclis üyeliğini aldık, 3 seferdir bu halk bize teveccüh gösterdi. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisinin nüvesiyle yetişmiş, vizyonunu ve misyonunu Milliyetçi Hareket Partisinin nüvesine bakan, Üretken Belediyecilik anlayışımızla da halkına bakan, hizmet eden anlayışla buradayız.

 

 

“MHP asla halkı utandırmaz”

 

 

Kumluca’yı aldık sonra Hasankadı’yı aldık. Milletin gerçekten rahat edebileceği, alt yapısıyla üst yapısıyla, her şeyiyle gerçekleştirdik. ‘Yapılamaz’ diyenleri, ‘bunlar mı yapacak’ diyenleri utandırdık. Halka faydalı olduk olmaya çalıştık. Bu düstur içerisinde Bartın’a hizmetlerimiz devam ediyor. Ama bu yetmiyor. İl Genel Meclis Üyemiz var, Belediye Meclis Üyelerimiz var, Kurucaşile Meclis Üyesi aldık ilk sefer, Abdipaşa’da 3 tane Belediye Meclis Üyemizi aldık. 69 oy ile maalesef belediyeyi alamadık. Kozcağız’da 21 oy ile belediyeyi alamadık. Yani hizmetleri yapmak üzere vatandaşlarımız bize teveccühte bulundu ve şunu gördüler görüyorlar ki Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı asla halkı utandırmaz. Destek verenleri de utandırmaz.

 

 

“İttifak kazanımlar sağladı”

 

 

Gecesini gündüzüne katarlar, teşkilatlarıyla beraber sizlerle beraber hizmet ederler. İşte bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi sadece yerelde değil, genelde ihtiyaç var. Evet bir ittifak var ama ittifak var. O da 2016 yılından sonra 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği bir ittifak var. Ve onunla beraber Türkiye’nin kazanımları var. Dış politika kazanımları var. Savunma sanayi kazanımları var, Mavi Vatan kazanımları var, Libya’da kazanımları var, Azerbaycan’da kazanımları var. Türk birliğinin oluşmasının kazanımları var, terör kazanımları var, Türk Devletleri topluluğu diye konuşuluyor şu anda. Bunlarla beraber ekonomiye katkısı olacakları yeni yeni ortaya çıkarmaya başladık. Karadeniz’de gaz gelmedi 2016’dan sonra. Gaz bulunmasına fırsat verdik. Ona bile izin vermiyorlardı. İşte Milliyetçi Hareket Partisinin bu hareket içerisinde, yani ittifakın içerisinde olması bu kazanımları sağladı. İnşallah 2023 yılının 3’üncü ayda 10 milyon metreküp sisteme dahil olacak, 2026 yılında 40 milyon metreküp. Toryum toraks madeni ne işe yarar, nükleer santral yakıtı. Yakıtını da bulduk.”

 

İşte bu kazanımları unutmamak lazım. Bu kazanımları görenler Ege’ye silah yığmaya başlıyor. Biz güçlü olmak zorundayız. İşte bu gücü halkımız bize verecek inşallah.”

 

 

“Talimat varken hiçbir şey tanımam”

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Adım Adım 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları”na başlayacağını açıklayan Belediye Başkanı Akın, MHP Teşkilatlarıyla yaptığı köy programlarına yönelik eleştirilere de yanıt vererek şunları söyledi:

 

“Bu 14 Mayıs diye ifade edilen 2023 seçimlerindeki genel seçimlerde biz her yerden milletvekili çıkarmaya mecburuz. Halkımız bizi anlıyor, Genel Merkezimiz anlıyor. İlçe ilçe bütün Türkiye tarandı. Şimdi de Genel Merkezimiz diyor ki köy köy gezeceğiz, köy köy anlatacağız. İşte bu talimatı genel başkan ve genel başkan yardımcısı belediye başkan toplantısında verdiler. Bana ‘Başkan sen Bartın’ın Belediye Başkanısın niye köye gidiyorsun?’ diyorlar. Bir; size sormam, iki; Genel Merkez bu yönde talimat vererek ‘Bütün belediye başkanları teşkilatla beraber köy köy gezecek’ dedi. Talimat varken hiçbir şey tanımam.

 

125 köy gezdik. Beldelere defalarca gittik. İlçelere defalarca gittik. İnanın köylerde siyasette yapmıyoruz, Bartın’ı anlatıyoruz. Bartın’ın gelişmesi için ne yapmak lazım, ekonomi için ne yapmamız lazım. Filyos’u anlatıyoruz, TTK’yı anlatıyoruz ve diğerlerini…

 

 

“Kaybedecek vaktimiz yok”

 

 

Çünkü Bartın’ın gelişmeye, büyümeye ihtiyacı var. Onun için biz 70 milyon metrekare imar yaptı’ İmar yapan Belediye Başkanlığını kaybeder’ dediler. Kazanan yok zaten Türkiye’de. Ona rağmen yaptık. Kaybedecek vaktimiz yok. İmar yapmazsak parsel oluşmuyor. Parsel oluşmasak Filyos’taki yeni yapılanan fabrikalardaki çalışanlar nereye gidecek? Ben Bartın’a gelsinler istiyorum. Bartın ekonomisi büyüsün istiyorum. Büyümeli diyorum. Onun için yaptık. Allah’ın izniyle bunları gerçekleştiriyoruz. 70 milyon metrekarenin de 5 milyon metrekaresini imara açtık. Onun için biz hep beraber büyüme durumundayız.

 

 

“Bütün partiler kendisi giriyor”

 

 

Bizler her ilimizden de vekille gitme durumundayız. Biz de bunu alacağımıza inanıyoruz. Alacağız. Tekrar söylüyorum inanmak ve çalışmak başarmaktır. Biz inanıyoruz ve çalışıyoruz. Türkiye’de de başaracağız inşallah. İşte bu hesaplarla Türkiye’nin geleceğini daha iyi yerlere vermek, çocuklarımıza, torunlarımıza ileride çok iyi günlerin bekleyeceği günleri meydana getirdiği bu çalışmalar devam ediyor. Yine bu seçimlerde bütün partiler kendisi giriyor. Zaman zaman ittifaklarda girilse ne olur girilmese ne olur? Bütün partiler kendisi giriyor. Genel Merkez’e sordum peki ittifakın ne faydası var? Şu faydası var; bizimle giren siyasi parti yüzde 1 oy aldı. Ama iki tane ilde de vekil çıkardı. Eğer ittifakla girdiyse o ülke barajını geçmiş oluyor. Böyle bir faydası var. Ama birbirine etkisi yok. Bu mücadeleye sizlerle devam edeceğiz. Bugün iyi ki buradasınız.”

 

 

“Bu millete MHP’den fayda var”

 

 

MYK Üyesi Murat Kotra da Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’dan övgü dolu sözlerle bahsederek konuşmasına başlarken Türkiye’de özellikle 2010 yılında Türk siyasetinin dizayn edilmeye başlandığını söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi görmek istediklerinin altını çizen Kotra, 2023 seçimleri öncesinde teşkilat üyelerine önemli mesajlar vererek “Artık bu saatten sonra bizim armudun sapı, üzümün çöpü deme lüksümüz yok. Var gücümüzle 2023 seçimlerine hazırlanacağız. Sayın Genel Başkanımız talimatı verdi. Adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi görmek istiyoruz. Çünkü hakikaten biliyoruz ki bu millete fayda MHP’den var. Ben bu duygu ve düşüncelerle sizlerle birlikte olmaktan çok keyif aldım. Burada Bartın’ın ne kadar güçlü ve diri bir teşkilatı olduğunu biliyorum. Başkanımı zaten anlatmaya gerek yok Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

 

“Davamızın ve inancımızın gereği budur”

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Güzide Çipan da MHP olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemini desteklemelerinin sebeplerinin analizini yaparak özetler şunları söyledi:

 

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi devletin, hızlı, stratejik, pazarlıksız karar almasının sebebidir. İşte onlarca sebep yüzünden bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakında yer alıyor, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini destekliyoruz. Değerli dava arkadaşlarım, milli birlik ve huzurlu yarın isteyenlerin bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyenlerin, önce ülkem ve milletim sonra ben diyenlerin tavrı da kararı da nettir. Çünkü bu karar Atanın öğüdü, evladın kararıdır. Unutulmasın ki, kuşaklar değişse de kararlar değişmez. Paylaşılacak vatanımız, vazgeçilecek insanımız yoktur. Davamızın ve inancımızın gereği budur. Liderimizin emri budur. Teşkilatımızın kararı ve görevi budur.”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Bahadır Bümin Özarslan, 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekerek bu seçimlerin Türkiye’nin tam bağımsızlığı yolunda önemli bir kilometre taşı olduğunu söyledi.

 

 

“Vekilliği kazanacağız, Cumhur İttifakına kazandıracağız”

 

 

MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, 2023 seçimlerinde büyük bir azimle kararlılık sergileyip bu vekilliği kazanacaklarını Cumhur İttifakına kazandıracaklarını ifade etti.

 

 

“Yılmadan ve yorulmadan çalışacağız”

 

 

2023 seçimlerine kadar ulaşmadıkları hiçbir insan, kapısını çalmadıkları hiçbir ev ve işyeri bırakmayacaklarını belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir de “Çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımız ile görüşüyor, muhtarlarımız ile konuşuyor, Sivil Toplum Kurumlan Temsilcilerimiz, emekçilerimiz ile gelecek hedeflerimizi bir bir paylaşıyoruz. Hamd olsun Cumhur İttifakına duyulan güvene şahit oluyoruz, Hamd olsun Milliyetçi Hareket Partisine yönelen, gün geçtikçe büyüyen millet iradesini görmekten kıvanç duyuyoruz. İlimizde 2023 yılındaki seçimlere gitmeden ulaşmadığımız hiçbir insan, kapısını çalmadığımız hiçbir ev ve işyeri bırakmayacağız. 2023 yılı milletimizin gücü ile Türk devletinin tarihinde her zaman olduğu gibi şaha kalkış yılı olacaktır. Bu azim ve gayretimiz ile milletimiz ile bütünleşerek son ana kadar yılmadan ve yorulmadan çalışacağız” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Milliyetçi Hareket Partisi MHP “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bümin Özarslan MYK Üyeleri Murat Kotra Güzide Çipan Bartın Beled
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›