Amasra, Kastamonu'da tanıtılıyor

Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, Amasra sever herkesi, Amasra’yı tanıtmak amacıyla Kastamonu’da katıldıkları Türkiye Ortadoğu Karma Ticaret Fuarına davet etti.
Bu haber 2022-09-24 11:59:01 eklenmiş ve 40 kez görüntülenmiştir.

 

Amasra Kültür ve Turizm Derneği, Amasra’yı tanıtmak amacıyla Kastamonu’da yapılacak olan Türkiye Ortadoğu Karma Ticaret Fuarına katıldı.

 

 

Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, Amasra sever herkesi fuara davet ederek “Amasra'nın tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak için fuara katılacaklarını belirten Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, “Amasra İlçemizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla Kastamonu’da düzenlenen uluslararası Türkiye Ortadoğu Karma Ticaret Fuarına Amasra Kültür ve Turizm Derneği olarak katılıyoruz. Amasra Kaymakamlığı organizasyonunda katılacağımız fuara katılmamıza desteklerinden ötürü AK Parti Grup Başkan Vekili Bartın Milletvekili Sayın Yılmaz Tunç’a, Amasra Kaymakamı Sayın Kadir Perçi’ye ve değerli dernek üyelerimiz ile sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Fuarda tanıtım yapacağımız standımıza tüm Amasra severleri bekleriz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Amasra Kültür ve Turizm Derneği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›