Başkan Akın, MHP Kumluca Teşkilatı ile KöyPark’taydı

Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belde Teşkilatının KöyPark’te düzenlemiş olduğu piknik etkinliğinde teşkilatlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Hayata geçirdiğimiz projelerimizden vatandaşlarımızın istifade ettiği görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu kapsamda da Üretken Belediyecilik anlayışımızla halkımıza en güzel hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. Etkinliğin düzenlenmesinde emek ve katkıları olan ve katılım sağlayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2022-09-21 10:42:23 eklenmiş ve 309 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belde Teşkilatının düzenlemiş olduğu piknik etkinliğinde bir araya geldi.

 

 

Geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirilen KöyPark’ta düzenlenen piknik etkinliğinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi, Ulus İlçe Başkanı Baskın Mısırlıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Başkanı Avukat Menekşe Kaya ve KAÇEP Başkan Yardımcısı Esra Özşan hazır bulundu.

 

 

Başkan Akın, düzenlenen piknik etkinliğinde Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belde Teşkilatı ve vatandaşlarla Türk Dünyası Bilim Adamları Müzesi ve Türk Dünyası Yürüyüş Yolu, yöresel ürünlerin satıldığı pazar yeri, hobi bahçeleri, yürüyüş yolları ve kafeteryaları gezdi.

 

 

Başkan Akın, etkinlik sonrası konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belde Teşkilatımız ve kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Çalışmalarımızla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bartın Belediyesi olarak kentimizin sosyal alanlarını her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. KöyParkı’mız ise bu plan dâhilinde yaptığımız, çok güzel bir eser olarak kentimize kazandırdığımız yatırımlardan bir tanesidir. Hayata geçirdiğimiz projelerimizden vatandaşlarımızın istifade ettiği görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu kapsamda da Üretken Belediyecilik anlayışımızla halkımıza en güzel hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. Etkinliğin düzenlenmesinde emek ve katkıları olan ve katılım sağlayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›