Başkan Akın, İstanbul’daki gurbetçilerimize seslendi:

Bartın Dernekler Federasyonu’na (BARFED) bağlı derneklerin İstanbul’da düzenlediği piknik şenliğine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın’ı hep beraber büyüteceğiz. Biz biriz, beraberiz saygıdeğer dostlar. Bizler de Bartın Belediyesi olarak sizler geldiğinizde Bartın’da güzellikler yaşayasınız diye hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.
Bu haber 2022-09-21 10:36:38 eklenmiş ve 236 kez görüntülenmiştir.

 

“Bartın’da güzellikler yaşayasınız diye…”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Dernekler Federasyonu’na  (BARFED) bağlı derneklerin İstanbul’da düzenlediği piknik şenliğine katıldı.

 

 

Başkan Akın’a katıldığı piknik şenliğinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

 

“Bartın’da çok güzel çalışmalar yapıyoruz”

 

 

İstanbul’da yaşayan gurbetçilere hitap eden Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptığı konuşmasında, Bartın’da yaptıkları çalışmaları da anlatarak şunları kaydetti:

 

 

“Öncelikle tüm hemşehrilerimi sevgiyle selamlıyor, bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Çok teşekkür ediyorum bu güzel birlikteliği sağladıkları için. Hepimiz Bartın’ın çeşitli yerlerinde yaşayan, yaşamış ama Bartın’ımızı unutmayan saygıdeğer dostlarımızsınız. Bartın kadim bir şehir. 4 bin yıllık geçmişi olan, çeşitli medeniyetlerin geçtiği bir şehir. Bu kadim şehri büyütmemiz, geliştirmemiz gerekiyor. Ama bizler maalesef Bartın’dan bir çok arkadaşımızı il dışına gönderme mecburiyetinde kaldık. Belki 200 bine yakın sadece İstanbul’da bildiğimiz 100 bin civarında dostumuzu kardeşimiz il dışında yaşıyorlar. Ben özellikle Bartın’a dostlarımızın gelmesini ve özellikle genç kardeşlerimizin dışarıya gitmemesiyle ilgili Bartın’da çok güzel çalışmalar yapıyoruz.

 

 

“Bartın’ı hep beraber büyüteceğiz”

 

 

Ben şunu ifade etmek istiyorum; Bartın’ı hep beraber büyüteceğiz. Biz biriz, beraberiz saygıdeğer dostlar. Bizler de Bartın Belediyesi olarak sizler geldiğinizde Bartın’da güzellikler yaşayasınız diye hizmet etmeye çalışıyoruz. İstanbul zordur. Ama bu zorluğu aşmak, derneklerin yardımıyla oluyor. Derneklerimiz olmasa kayboluruz. Ben zaman zaman Almanya’ya gidiyorum orada da derneğimiz var. Bartın dışında yaşayan dostlarımızın, kardeşlerimizin birlikteliğini sağlamak amacıyla derneklerimiz güzel çalışmalar yürütüyorlar. Allah birliğimizi daim eylesin, beraber olmamızı her daim sağlık içerisinde olmamızı Allah daim etsin. Bizler zaman zaman geliyoruz, derneklerimizi geziyoruz, dostlarımızla sohbet ediyoruz, düğün merasimlerine katılıyoruz.

 

 

“Emrinize amadeyim”

 

 

Dostlarımız da memleketlerine geldiklerinde bizleri ziyaret ederler. Ben emrinize amadeyim. Bunu bilmenizi arzu ediyorum. Geldiğinizde Bartın’a her daim benim telefonum 24 saat açık saygıdeğer dostlarım. Allah hepinizden razı olsun. Allah bu birlikteliği daim eylesin. Buraya katılan tüm dostlarımıza saygılarımı sunuyorum. Bütün dernek başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum Burada ki yaşamınızın güzel geçmesini diliyorum.”

 

 

Başkan Akın, ayrıca İstanbul’daki piknik organizasyonunda Bartınlı Aile Danışmanı-Yazar Bahriye Gürpınar Geredeli’yi “Kiraz Ağacındaki Hayallerim” kitabının standında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›