Gebiç: “Sorunların çözümü ve projeler bizde”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç’in de hazır bulunduğu İl Başkanları toplantısında, 300 bine yakın resmi üyeye ulaştıklarını belirtirken, hedeflerinin seçime kadar 500 bin üyeye ulaşmak olduğunu söyledi. Bartın İl Başkanı Gebiç de, Bartınlılar da dahil olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan tüm vatandaşların başta ekonomik olmak üzere yaşadıkları tüm sorunları istişare etme fırsatı bulduklarını belirtirken, “Sorunların çözümleri ve projeler bizde. Bizler, inşallah seçimi kazandıktan sonra projelerimizle vatandaşlarımızı refaha kavuşturacağız” dedi.
Bu haber 2022-09-20 14:03:32 eklenmiş ve 284 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Yeniden Refah Partisi Eylül Ayı İl Başkanları Toplantısı, geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirildi. Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç de katıldı.

 

 

Erbakan: “En hızlı büyüyen siyasi partiyiz”

 

 

Toplantının basına açık bölümünde il başkanlarına hitaben konuşan Erbakan, geride bıraktıkları 4 yıl içinde 300 bine yakın resmi üye sayısına ulaştıklarını belirtirken, bunun yanı sıra 100 bine yakın sandık müşahidini belirlediklerini söyledi. Kadın ve Gençlik Kollarını da oluşturduklarını ve çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Erbakan, “Bütün bunlar Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduğunu gösteriyor. İnşallah bu ay da 50 bin yeni üye yaparak seçime kadar 500 bin hedefimize ulaşmış olacağız ve hiçbir şekilde baraj sorunu olmayan bir siyasi aktör olarak seçimlere gireceğiz” dedi.

 

 

“Zamlar icraların kapısını açtı”

 

 

Ekonomi alanında da değerlendirmelerde bulunan Erbakan, son yapılan elektrik ve doğal gaz zamlarını şu sözlerle eleştirdi:
“İktidar, Karadeniz'de doğalgaz bulundu dedikten sonra doğalgaza tam 18 kez zam yapmış. Elektrik ve doğal gaza yapılan yüklü zamlar, zincirleme şekilde tüm mal ve hizmetlerin fiyatlarında artışa, enflasyonda ciddi bir yükselişe neden olacaktır. İcralık olan milyonlarca kişiye, icra dosyalarını kapatmayı vadeden iktidar, bu zamlarla yeni icraların kapısını açtı.”

 

 

“Hani bunlar faize karşıydı?”

 

 

Açıklanan Orta Vadeli Program'a da değinen Erbakan, "İktidarın açıkladığı Orta Vadeli Program, 20 senedir uygulanan borç-faiz ekonomisinin aynen devam edeceğinin ilanı durumundadır. AK Parti, 3 sene daha iktidarda kalırsa 2 trilyon TL daha faiz ödeyecek. Hani bunlar faize karşıydı?” diye konuştu.

 

 

“Sosyal yardım alanların sayısı artıyor”

 

 

Türkiye’de sosyal yardımlarla yaşamını sürdüren vatandaşların sayısının sürekli arttığını dile getiren Erbakan, bu tablonun sorumlusunun yanlış ekonomi politikaları ile ülkeyi 20 yıldır yöneten AK Parti iktidarı olduğunu savundu.

 

 

6’lı masaya “Altın günü” eleştirisi

 

 

Konuşmasında CHP; İYİ Parti, Gelecek Partisi, Deva, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin liderlerinin oluşturduğu 6’lı masaya yönelik eleştirilere de yer veren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “altın günü buluşması” olarak nitelendirdiği toplantılar ile olarak, “Masadaki muhalefet de iktidar kadar sıkışmış durumda. Altın günü bulaşmalarına devam ediyorlar. Biz 6'lı masanın çatırdadığını aylar önce söylemiştik o zaman bize itiraz edenler dahi 'bu masadan bir şey çıkmaz' deme noktasına geldiler” dedi.

 

 

“Kılıçdaroğlu’ndan özür bekliyoruz”

 

 

Fatih Erbakan, konuşmasının son bölümünde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu son Osmanlı Padişahı Vahdettin ile ilgili sözleri dolayısıyla eleştirdi. Erbakan, konuya ilişkin şunları söyledi:
“İşte en son görüyorsunuz masanın en büyük partisi CHP'nin genetik yapısı tezahür etti. 9 Eylül'ün münasebeti dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı açıklama yapıyor ve doğrudan doğruya ecdadımızı hedef alıyor. 9 Eylül'ün yıl dönümünde bir açıklama yaparken işgalci, katliamcı Yunanistan'ı hedef almak varken, bula bula sen ecdadımızı mı hedef aldın? Her ne kadar Sayın Kılıçdaroğlu, helalleşmeden bahsetse de bu makyajlar sürekli olarak dökülüyor ve CHP'nin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Osmanlı'yı hedef alan sözlerin sarf edilmesini bir akıl tutulması olarak görüyoruz ve asla kabul etmiyoruz, özür bekliyoruz.”

 

 

Gebiç: “Vatandaşlarımızı refaha kavuşturacağız”

 

 

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, toplantının ardından değerlendirme yaptı. Gebiç, değerlendirmesinde; “Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın önderliğinde önümüzdeki seçimlerde hem Bartın hem de Türkiye’de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu ayki İl Başkanları Toplantımızda oldukça verimli bir ortamda yaşanan son gelişmeler ışığında ülkemizin içinde bulunduğu duruma ilişkin fikir alışverişi şeklinde gerçekleşti. Toplantıda ben de dahil tüm İl Başkanları, ülkede yaşanan birçok sorunu dile getirme fırsatı bulduk. Bu sorunların çözümleri ve projeler bizde. Bizler, inşallah seçimi kazandıktan sonra projelerimizle vatandaşlarımızı refaha kavuşturacağız” dedi.

 

ETİKETLER : Refah Partisi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›