KöyPark büyük ilgi görüyor

Hizmete sunulduğundan beri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören KöyPark’ı ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla sohbet etti.
Bu haber 2022-09-14 13:27:58 eklenmiş ve 179 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 26 Ağustos 2022 tarihinde hizmete sunulan ve bu tarihten itibaren de halk tarafından büyük ilgi gören KöyPark’ı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

Köypark ziyaretinde Başkan Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu ve geçmiş dönem Abdipaşa Belediye Başkan Adayı ve Belde Başkanı İsa Tuncer eşlik etti.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bartın Belediyesi olarak kentimizin sosyal alanlarını her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. KöyParkımız ise bu plan dâhilinde yaptığımız, çok güzel bir eser olarak kentimize kazandırdığımız yatırımlardan bir tanesidir. Vatandaşlarımızın muhteşem manzarası ve çocukları ile birlikte çok güzel vakit geçirecekleri bir alan haline gelen parkımızı ziyaret ederek burada vakit geçiren vatandaşlarımızla sohbet ettik. Hayata geçirdiğimiz projelerimizden vatandaşlarımızın istifade ettiği görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu kapsamda da Üretken Belediyecilik anlayışımızla halkımıza en güzel hizmetleri sunmak için çalışıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›