Belediye olarak desteğimiz devam edecek

Kozcağız Engelliler Spor Kulübü Derneği tarafından İnkumu Tatil Beldesinde düzenlenen mangal etkinliğine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, halka fayda sağlayacak tüm çalışma ve projelere destek olduklarını belirtti.
Bu haber 2022-09-14 13:24:56 eklenmiş ve 160 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kozcağız Engelliler Spor Kulübü Derneği tarafından İnkumu Tatil Beldesinde düzenlenen mangal etkinliğine Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu ile birlikte katıldı. 

 

 

Kozcağız Engelliler Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen mangal etkinliğinde dernek üyeleri ile birlikte sohbet eden Başkan akın, Dernek Başkanı Mutlu Ünlü ve dernek üyelerine teşekkür ederek, iyi eğlenceler diledi.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, katıldığı etkinlik sonrası açıklamasında “halka fayda sağlayacak tüm çalışma ve projelere destek olduklarını belirterek dernek üyelerini böyle anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için tebrik ediyorum. Belediye olarak Kültür ve Sanat Merkezi’miz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz kültürel sanatsal ve sosyal etkinliklerimizin yanında diğer kişi, kurum, dernek ve toplulukların toplum yararına düzenledikleri etkinlik ve projelerine de katılım gösterip üzerimize düşen konularda gerekli desteği veriyoruz. Halka fayda sağlayacak her etkinliğin içinde bulunmak bize ayrı bir mutluluk veriyor. Bu konuda bundan sonrada üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›