Gözyaşları sel oldu

Bartın’da geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde boşanma aşamasındaki kocası tarafından bıçaklanarak vahşice öldürülen 33 yaşındaki Arzu Ar, gözyaşlarıyla baba evinden son yolculuğuna uğurlanırken çocuklarının annelerinin ardından yaktığı ağıtlar yürekleri yaktı.
Bu haber 2022-09-12 10:24:48 eklenmiş ve 244 kez görüntülenmiştir.

 

Çocuklarının ağıtları yürekleri yaktı!

 

 

NİLAY MERYEM ÇÖMLEK

 

 

Bartın ve Türkiye geçtiğimiz Cuma günü sabahına herkesin kanını donduran bir vahşet haberiyle başladı. Eşini tehdit ettiği için cezaevine giren ve 8 ay tutuklu kaldıktan sonra geçtiğimiz Çarşamba günü adli kontrol şartıyla tahliye edilen 49 yaşındaki Metin Ar, kendisinden boşanmak isteyen 33 yaşındaki eşi Arzu Ar'ı çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü.

 

 

Boşanmak istediği eşi tarafından katledilen 33 yaşındaki Ar için Geriş Köyündeki baba ocağında düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

 

 

 

 

Acıları yürekleri dağladı

 

 

Arzu Ar'ın baba evinin önünde düzenlenen Kur'an'ı Kerim tilavetinde 10 ve 7 yaşındaki kızları annesinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Gözyaşları içinde annesinin tabutuna sarılarak ağlayan çocukların acısı, görenlerin yüreklerini dağladı.

 

 

Arzu Ar'ın cenazesi evlerinin önündeki Kur'an'ı Kerim tilavetinin sonrasında Geriş Köyü Camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Geriş aile kabristanına defnedildi.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›