Başkan Akın, Türkiye ikincisi olan Bartınlı öğrenciyi tebrik etti

TÜBİTAK, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Teknofest, Bilişim Vadisi ve Açıkhack Platformu'nun ortaklaşa düzenlediği “Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması”nda geliştirdiği projesi ile Türkiye ikincisi olan Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Enes Mahmut Kulak’ı tebrik eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, başarılarının devamını diledi.
Bu haber 2022-09-07 12:51:11 eklenmiş ve 258 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, TÜBİTAK, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Teknofest, Bilişim Vadisi ve Açıkhack Platformu'nun ortaklaşa düzenlediği “Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması”nda geliştirdiği projesi ile Türkiye ikincisi olan Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Enes Mahmut Kulak’ı tebrik ederek, başarılar diledi.

 

 

Başkan Akın; “Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Enes Mahmut Kulak kardeşimiz, TÜBİTAK, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Teknofest, Bilişim Vadisi ve Açıkhack Platformu'nun ortaklaşa düzenlediği “Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması”nda geliştirdiği projesi ile Türkiye ikincisi oldu. Enes Mahmut kardeşimi, ailesini, eğitim ve öğretimine emeği geçen herkesi kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›