Bartın Belediyesi yaraların sarılmasına destek verdi

Beklenenin üzerinde yağış alan Ulus ve Abdipaşa beldesine, Bartın Belediyesi vatandaşların yanında yer alarak, yaraların sarılmasına katkı sağladı ve gereken desteği verdi. Afetin hemen ardından bölgeye giden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, görev alan personele kolaylık dileyerek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bu haber 2022-09-07 12:49:54 eklenmiş ve 243 kez görüntülenmiştir.

 

“Geçmiş olsun Ulus ve Abdipaşa”

 

 

Bartın’ın Ulus ilçesi ve Abdipaşa beldesinde yağış sonrası yaka seli oluştu. Yağışlar nedeniyle bazı ev ve işyerlerini sular basarken vatandaşlar su basan ahırlarındaki hayvanlarını, ev ve iş yerlerindeki eşyalarını kurtarmak için seferber oldu.

 

 

Bartın-Karabük yolu da taşkınlar nedeniyle kısa sürede olsa ulaşıma kapandı.

 

 

Yaşanan yaka selleri sonrası bölgeye gereken desteği veren Bartın Belediyesi, vatandaşların yanında yer alarak, yaraların sarılmasına katkı sağladı.

 

 

Afetin hemen ardından bölgeye giden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, görev alan personele kolaylık dileyerek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

“Allah böyle afetleri bir daha yaşatmasın”

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İtfaiye Müdürü Mustafa Kanmaz, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Emre Önder ile birlikte sele maruz kalan bölgelerde incelemelerde bulunan Başkan Akın, gerekli talimatları verdi.

 

 

Akın, inceleme sonrası yaptığı açıklamasında; “Hafta sonu aşırı yağış nedeniyle yaka seline maruz kalan Ulus ilçemiz ve Abdipaşa beldemizde itfaiye ekiplerimizle motopomplar, dalgıç pompalar, vidanjör ile su basan binalardan suyu boşaltma çalışması yaparak, sel suyu bertaraf çalışmalarına destek verdik. Yıkama ve temizlik çalışmasında üzerimize düşen ne varsa yerine getirdik. Bartın Belediyesi olarak esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olduk. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah böyle afetleri bir daha yaşatmasın” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›