Tunç, 23 Haziran için 100 bin Bartınlı’nın desteğini istedi

AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Binali Yıldırım’a destek istedi. Yıldırım’ın Cumhuriyet tarihimizin tartışmasız en başarılı Ulaştırma Bakanı olduğunu ifade eden Tunç, Bakanlığı döneminde Bartın’a kazandırılan yatırımlardan da bahsetti. Tunç, “Binali Yıldırım Başkanımıza Bartınlılar adına çok teşekkür ediyoruz. İstanbul’da yaşayan 100 bin Bartınlı hemşehrimiz 23 Haziran’da güçlü destekle Binali Bey’in arkasında olacak inşaallah.” dedi.
Bu haber 2019-06-10 09:52:34 eklenmiş ve 285 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde İstanbul’da yaşayan 100 bin Bartınlı’nın desteğini istedi. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

 

“Binali Yıldırım, Cumhuriyet tarihimizin tartışmasız en başarılı Ulaştırma Bakanı. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz AK Parti ile her alanda sessiz devrimler yaşadı. 17 yıllık büyük kalkınma hamlesini gerçekleştirirken en büyük pay ülkemizin Ulaştırma alanında katettiği mesafe oldu. Hızlı trenler, otoyollar, hava limanları, Marmaraylar, Tüp geçitler, Dünyanın en büyük köprüleri, 
Uydular, İnternetler, Telekominikasyon alanındaki icraatları Ülkemiz hayal dahi edilemeyen gelişmeye sahne oldu. Binali Yıldırım’ın Bartın ilimiz için de çok büyük emekleri var.

 

 

 

 

Bartın’a önemli ulaştırma yatırımları kazandırıldı

 

Bartın’ın gelişmesinde tarihi öneme sahip ulaştırma yatırımlarımızdan bahsedecek olursak Binali Yıldırım sayesinde; AK Parti iktidarından önce hiç bölünmüş yolu olmayan Bartın ilimizde 73 km bölünmüş yol yaptık. Bartın-Amasra-Çakraz-Avara arasında 31 km bölünmüş yol yaptık. Çakraz-Kurucaşile yolu inşaatını başlattık. 30 km. bölünmüş yol olarak inşa edilecek projede 5 adet Tünel (12 km gidiş geliş 24 km), 2 viyadük ve 10 adet köprü inşasına başladık. Çakraz-Avara tünelini hizmete açtık. Diğer tünellerin, viyadüklerin ve köprülerin inşaatı devam ediyor. Bartın-Amasra arasında bin 100 metre uzunluğunda tünel inşa ettik. Kozcağız-Perşembe Karayolunu tamamladık. OSB Köprüsü inşaatını tamamladık. Bartın-Amasra yolunun Ahatlar-Kaleşah-Amasra ilçe merkezi arasını tamamladık. Bartın-Arıt-Aydınlar Karayolu inşaatını başlattık. Arıt-Aydınlar arasını tamamladık. Ulus-Ağaköy-Pınarbaşı yolunun yapımını tamamladık. Ulus ilçemize Çevre yolu inşa ettik. İlçe Merkezi girişinde Eldeş çayı üzerinde Samat Köprüsünü, İlçe Merkezi çıkışında da Uluçay üzerinde köprü inşaatını tamamladık. Kozcağız-Kumluca Karayolunu tamamladık. Kumluca-Abdipaşa Karayolu proje çalışmalarını başlattık. Bartın-Safranbolu arasında Kirazlıköprü Barajına kadar olan 17 km bölünmüş yolu tamamladık. Bartın-Abdipaşa Kirazlıköprü Baraj yolunu iki adet tünel ve 3 adet viyadükle tamamladık. Bartın'ın muhtelif yollarında BSK sıcak asfalt ve kavşak düzenlemeleri, 4 adet köprü yapımı ve 6 adet kaza kara noktası düzenlemesi gerçekleştirdik. İlçe ve beldelerimizde karayolları geçişlerinde yol genişletme, tretuvar ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdik. Kozcağız-Hasankadı-Yenice Karayolunu yatırım programına aldık. Bartın İl Merkezi Karayolu geçişine 18 km sıcak asfalt ve kaldırım düzenlemeleri yaptık. Yazıcılar Mevkii Üniversite kampüsü köprülü kavşak inşaatını tamamladık. Bartın Merkez Çatmaca-Türbe yolu kavşağı-Hastane kavşağı arasına bölünmüş yol ve 2 adet yaya alt geçidi ve köprülü kavşak çalışmalarını tamamlamak üzereyiz.  Bartın Çevre yolu projesini ihale ettik. Bartın-Çaycuma arasında BSK standart yükseltme ve Dolaşıklar Mevkii tünel projelerini ihale ettik. Kozcağız-Bartın Terminal arasında bölünmüş yol çalışmalarını başlattık.

 

 

“İstanbul daha güzel olacak”

 

Binali Yıldırım Başkanımıza Bartınlılar adına çok teşekkür ediyoruz. İstanbul’da yaşayan 100 bin Bartınlı hemşehrimiz 23 Haziran’da güçlü destekle Binali Bey’in arkasında olacak inşallah. Binali Yıldırım ile İstanbul daha güzel olacak.”


ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›