“Halkımıza hak ettiği güzel hizmetleri sunabilmeyi amaçlıyoruz”

Kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hem Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi hem de talep ve önerileri dinledi. Belediye olarak Bartın halkına hak ettiği güzel hizmetleri sunabilmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Akın, bunun için de halkla istişareler yaparak çalışmalara yön verdiklerini söyledi.
Bu haber 2022-09-05 13:10:13 eklenmiş ve 308 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

 

Başkan Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerinde hem Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi hem de talep ve önerileri dinledi.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Esnaflarımızı ziyaret ederek, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyoruz. Bu ziyaretlerde esnaflarımızın ve halkımızın derdini dinliyor, bizlerden olan talep ve beklentilerine kulak veriyoruz. Belediye olarak amacımız halkımıza hak ettiği güzel hizmetleri sunabilmek. Bunun için de halkımızla istişareler yaparak çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›