Konteynerler temizleniyor

Kent merkezindeki çöp konteynerlerini ilaçlı su ile yıkayarak dezenfekte edildiğini ifade eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bu çalışmalarımızla koku oluşmasının ve kötü görüntünün önüne geçmiş oluyoruz. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
Bu haber 2022-09-03 11:52:20 eklenmiş ve 205 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki çöp konteynerlerini ilaçlı su ile yıkayarak dezenfekte ediyor.

 

 

Konteynerlerde oluşabilecek mikroplaşma ve kötü kokuyu engellemek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında son olarak Tuna Mahallesi’nde dezenfekte çalışması yapıldı.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Cemal Akın; “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çöp konteynerini dezenfekte ediyor. Ekiplerimiz çalışmalarına Tuna Mahallesi’nde yer alan çöp konteynerlerini kötü kokudan arındırmak ve hijyenik bir ortam sağlamak için bu çalışmayı yapıyoruz. Bu çalışmalarımızla koku oluşmasının ve kötü görüntünün önüne geçmiş oluyoruz. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›