“Altyapı ve üstyapı işlerinin planlamasını yaptık”

Sıcak asfaltla yeniden düzenlenecek olan Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi ve Yukarı Sokak’ta, Enerji-Sa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan enerji hatlarını yer altına alma çalışmalarını yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Altyapı ve üstyapı işlerinin planlamasını yaptık. En kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Bu haber 2022-09-03 11:45:22 eklenmiş ve 194 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sıcak asfaltla yeniden düzenlenecek olan Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi ve Yukarı Sokak’ta, Enerji-Sa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan enerji hatlarını yer altına alma çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Sıcak asfalt ile yeniden düzenleyeceğimiz Sıtmayanı Caddesi ve Yukarı Sokak’ta, Enerji-Sa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan enerji hatlarını yer altına alma çalışmalarını inceledik. Gerçekleştirdiğimiz incelemelerde, çalışma sonrası yapacağımız altyapı ve üstyapı işlerinin planlamasını yaptık. En kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›