“Sorunsuz ulaşım için ne gerekiyorsa yapıyoruz”

Ağdacı Mahallesi Fakülte Caddesi’nde doğalgaz çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Mahalle halkımızın mağdur olmaması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak mahalle halkımıza sorunsuz ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi.
Bu haber 2022-09-03 11:42:44 eklenmiş ve 49 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ağdacı Mahallesi Fakülte Caddesi’nde doğalgaz çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Ağdacı Mahallemizde doğal gaz çalışmalarının ardından, kanalizasyon hattı ile ilgili çalışmaları da gerçekleştirdik. Altyapı çalışmaları nedeniyle yollar hasar görmüştü. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hasar gören yollarda başlatılan sıcak asfaltla ile yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. Zemin tesviye çalışmaları tamamlanan noktalarda sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştireceğiz. Mahalle halkımızın mağdur olmaması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak mahalle halkımıza sorunsuz ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›