İkinci dönem başvuruları devam ediyor!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) 2019 Yılı Teknik Destek Programı, için ikinci dönem başvuruları devam ediyor. Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden ikişer aylık dönemler halinde alınacak başvurular için son tarih 27 Aralık 2019 olarak belirlenirken ikinci dönem başvuruları 28 Haziran’da sona erecek. Toplam 1 milyon TL kaynak belirlenen 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında başarılı bulunan projelere proje başına 30 bin TL hibe verilecek.
Bu haber 2019-06-10 09:37:22 eklenmiş ve 217 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) 2019 Yılı Teknik Destek Programı, 1 Mart 2019 tarihinde ajansın internet sitesinde yayınlanarak kamuoyuna ilan edildi. Programa başvurular ilan tarihi itibariyle alınmaya başlanırken başvurular ikişer aylık dönemler halinde Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden alınacak. Toplam 5 dönem şeklinde kabul edilecek olan projeler için ilk dönem başvuruları 28 Haziran’da sona erecek. 2019 yılı Teknik Destek programı için son başvuru tarihi ise 27 Aralık 2019 saat 18.00 olarak belirlendi.

Projelere ilişkin başvuru, değerlendirme ve uygulama dönemlerine ilişkin ayrıntılı bilgi başvuru rehberi içeriğinde yayınlandı.

 

Proje başına 30 bin TL hibe !

 

Teknik destek programı için sağlanacak mali kaynakla ilgili olarak başarılı bulunan proje başına 30 bin TL hibe verileceği belirtilerek “Teknİk Destek Programı için sağlanacak mali kaynak 2019 yılında, teknik destek programı kapsamında desteklenecek faaliyetler için tahsis edilen toplam kaynak tutarı 1 milyon TL’dir. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, bu program için ayırdığı kaynakları kısmen veya tamamen kullandırmama hakkını saklı tutar. Teknik destek kapsamında yararlanıcı kurum/kuruluşa herhangi bir doğrudan mali destek verilmemektedir. Ajans bu destekleri mevcut bütçe ve personel imkânları çerçevesinde kendi personeli eliyle ya da hizmet alımı yoluyla sağlayabilir. Teknik desteklerin hizmet alımı yoluyla sağlanmasına, Ajans personelinin iş yoğunluğu ve sağlanacak desteğin niteliği göz önünde bulundurularak Ajans tarafından karar verilecektir. Desteğin Tutarı Teknik desteğin hizmet alımı yoluyla sağlanması durumunda Ajansa toplam maliyeti vergiler dahil 30 bin TL’yi aşmamalıdır. Fakat teknik desteğin gerçekleştirilmesi için sarf malzemesine ihtiyaç duyulması, bunların yararlanıcı tarafından sağlanamaması durumunda, teknik desteğin toplam maliyetinin yüzde 5’ini geçmeyecek şekilde bu malzemeler destek kapsamında sağlanabilir.” denildi.

 

ETİKETLER : Bartın Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı BAKKA 2019 Yılı Teknik Destek Programı
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›