Vefapark ve 140.Yıl Park’ında vatandaşlarla sohbet

Güneşli havayı fırsat bilerek parklara giden vatandaşları ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla tek tek selamlaşıp talep ve görüşlerini dinledi.
Bu haber 2022-08-29 10:04:24 eklenmiş ve 61 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, güneşli havayı fırsat bilerek parklara giden vatandaşları ziyaret etti.

 

 

Başkan Cemal Akın, gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde VefaPark ve Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı’nı ziyaret etti.

 

 

Başkan Cemal Akın, vatandaşlarla tek tek selamlaşıp talep ve görüşlerini dinledi.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren şehrimize birçok yeni sosyal alanlar kazandırdık. Gerek piknik alanları, gerekse de park alanları ile vatandaşlarımıza güzel vakit geçirebileceği yaşam alanları oluşturduk. Bu alanlardan da halkımızın güzel şekilde faydalanması bizleri çok mutlu ediyor. Bu kapsamda da yeni projeleri hayata sunmak için çalışıyoruz. 26 Ağustos 2022 Cuma Günü Saat 19.00’da açılışı gerçekleştirilecek olan KöyPark ile Türk Dünyası Kültür Yolu ve Türk Dünyası Bilim İnsanları Müzesi’ni inşallah vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İçerisinde birçok sosyal donatıyı barındıracak olan bu projemiz şehrimize ayrı bir değer katacak. Hizmet ile Toplumsal Faydayı Birleştiren Belediyecilik anlayışımızla halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›