Akın: “Çiftlerimizi tebrik ediyorum”

Vatandaşların davetlerine icabet ederek, özel ve önemli günlerinde heyecanlarını paylaşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, genç çiftlere mutluluklar diledi.
Bu haber 2022-08-29 10:03:27 eklenmiş ve 46 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın vatandaşların davetlerine icabet ederek, özel ve önemli günlerinde mutluluk ve heyecanlarını paylaştı.

 

 

Başkan Akın, Musa Kayacı’nın kızı Yasemen ile Selahattin Geçgin’in oğlu Fırat’ın düğün merasimine katılarak, genç çiftlere mutluluklar diledi.

 

 

Engin-Necmettin Bilgin’in kızı Melisa ile Rukiye-İbrahim Köse çiftinin oğlu Murat’ın nikah akitlerini imzalayarak mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlere tek taş yüzük simgeli şilt hediye etti.

 

 

Başkan Akın, son olarak Döndü-Recep Güney çiftinin kızı Nagihan ile Gülnihal-İmdat Küçük’ün oğlu Hüseyin’in Kozcağız beldesinde gerçekleştirilen kına merasimine katılarak, genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.

 

 

Katıldığı davetlerde Belediye Başkanı Cemal Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›