Belediye, okullara destek olmaya devam edecek

Bartın Belediyesi olarak göreve geldikleri ilk tarihten itibaren okul ve eğitim kurumlarına her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönemde de aynı anlayış içinde çalışacaklarını belirtti.
Bu haber 2019-06-10 09:21:53 eklenmiş ve 358 kez görüntülenmiştir.

 

 

15 Temmuz Şehitler İlkokulu Müdürü Beyhan Yıldız ve öğretmenleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyarette 15 Temmuz Şehitler İlkokulu Müdürü Beyhan Yıldız ve öğretmenler Başkan Cemal Akın’a hayırlı olsun temennisinde bulundular. Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akın, güzel temennileri için misafirlerine teşekkür etti.

Açıklamada bulunan Akın “Bartın Belediyesi olarak göreve geldiğimiz tarihten itibaren okul ve eğitim kurumlarımıza her zaman destek olmaya çalıştık. Eğitim her zaman bizlerin önceliği oldu. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim öğretim hayatlarını sürdürmelerini arzuladık ve tüm çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik. Yeni dönemde de aynı anlayış içinde çalışacağız. Belediyemize ihtiyaç duyduğunuz her konuda emrinize amadeyiz. Nazik ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi eğitime destek
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›