Akın’dan Akdeniz’e ziyaret

Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kentteki meslek odalarıyla da telefon ve karşılıklı ziyaretler şeklinde her zaman iletişim ve istişare halinde olduklarını belirterek kentteki tüm kurum ve kuruluşların olduğu gibi Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası’nında (MESO) belediyeyi ilgilendiren konulardaki ihtiyaçları çerçevesinde gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Bu haber 2022-08-26 09:25:47 eklenmiş ve 78 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti.

 

 

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık eşlik etti.

 

 

Oda Başkanı Yılmaz Akdeniz tarafından karşılanan Başkan Cemal Akın oda çalışanları ile selamlaşıp sohbet etti.

 

 

Akın ziyaretinde Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz ile istişarelerde bulunarak bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyarette yaptığı konuşmada kentteki meslek odalarıyla da telefon ve karşılıklı ziyaretler şeklinde her zaman iletişim ve istişare halinde olduklarını belirterek kentteki tüm kurum ve kuruluşların olduğu gibi Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası’nında (MESO) belediyeyi ilgilendiren konulardaki ihtiyaçları çerçevesinde gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›