Başkan Akın esnaf ziyaretinde bulunarak açılışa davet etti

Esnaf ziyaretlerini Piryancılar ve Hendekyanı Caddesi’nde sürdüren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediyede yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi vererek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Bu haber 2022-08-26 09:23:35 eklenmiş ve 70 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ziyaretlerini Piryancılar ve Hendekyanı Caddesi’nde sürdürdü.

 

 

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür eden Akın, bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.

 

 

Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Belediyemizce yürütülen hizmetleri, hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatmak, vatandaşlarımızın da talep ve önerilerini dinlemek amacıyla gerçekleştirmiş olduğum ziyaretlere Piryancılar ve Hendekyanı Caddesi’nde devam ettim. Esnaflarımızla ve alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Görev süremiz içinde bizler her zaman halkın içinde olduk. Tüm çalışmalarımızı halkımızdan gelen talep ve istekler üzerine şekillendirdik. Aynı anlayış içinde de çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca 26 Ağustos Cuma günü saat 19.00’da açılışını gerçekleştireceğimiz KöyPark projemizle ilgili de bilgiler verdim. Açılışımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Tüm esnaf dostlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›