Büyük açılış bugün!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın büyük önem verdiği KöyPark bugün açılıyor. Yapım aşamasında her detayıyla bire bir ilgilenen Akın, “açılışa tüm Bartın halkını davet ediyor, bu projelerimizin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Projelerimizin şimdiden Bartın’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Bu haber 2022-08-26 09:20:46 eklenmiş ve 50 kez görüntülenmiştir.

 

İki proje hizmete giriyor!

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın büyük önem verdiği KöyPark bugün açılıyor.

 

 

Göreve geldiği günden buyana birçok projeyi hayata geçiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, KöyPark ile yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

 

 

“Bartın’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, konu ile ilgili açıklamasında, “Büyük önem verdiğimiz bu projemizi tarihimizin iki önemli dönem noktalarından olan 26 Ağustos 1071 tarihinde Türklere Anadolu'nun kapısını açan Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 26 Ağustos 1922'de gerçekleşen Anadolu'yu düşman işgalinden kurtaran Büyük Taarruz Zaferi’nin 100. yılında hizmete sunacağız. 26 Ağustos 2022 Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek olan açılışla 65 bin metrekare Bartın’ın en büyük parkı ve tarihimizi geleceğe taşıyacak Türk Dünyası Kültür Yolu ve Türk Bilim İnsanları Müzesi olmak üzere iki proje hizmete girmiş olacak. 26 Ağustos 2022 Cuma Günü Saat 19.00’da açılışı gerçekleştirilecek olan KöyPark ile Türk Dünyası Kültür Yolu ve Türk Dünyası Bilim İnsanları Müzesi’nin açılışına tüm Bartın halkını davet ediyor, bu projelerimizin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Projelerimizin şimdiden Bartın’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Ücretsiz araçlar kaldırılıyor

 

 

Açılış törenine katılmak isteyen vatandaşlar için bugün saat 17:00’den itibaren Yalı Emekliler Evi önü, Kemer Meydanı, Çatmaca Cumhuriyet Yaşam Merkezi önü, Gölbucağı Üstgeçit yanı, Hendekyanı Semt Pazarı önü, Orduyeri Semt Pazarı önünden Ücretsiz araçlar kaldırılıyor. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›