Akın, belediye çalışmalarını anlattı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Bartın Belediyesi ziyaretinde; çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Bu haber 2022-08-25 14:48:22 eklenmiş ve 86 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kübra Nur AK

 

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adalet Sarayı Binası Açılış Töreni ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere için geldiği Bartın’da Bartın Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Cemal Akın’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediye Hizmet Binası önünde Başkan Cemal Akın tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Bozdağ, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediye personeli ile selamlaşarak sohbet etti. Bakan Bozdağ’a belediye ziyaretinde Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın Milletvekili Ak Parti Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve beraberindeki heyet eşlik etti.

 

 

Başkan açılış törenine katıldı

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Adalet Sarayı Binası açılış töreninde hazır bulundu. Akın, Bakan Bozdağ’ın Bartın’da gerçekleştirilen yatırımları yakından takip ettiği için teşekkür ederek, hizmete giren Bartın Adalet Sarayı Binası’nın hayırlı uğurlu olmasını diledi. Tören sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Bartın Adalet Sarayı Binası Açılış Törenine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere şehrimize gelen Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sayın Bakanımıza ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Başkan Akın’dan Bakan Bozdağ’a teşekkür

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Valilik ziyaretinde de hazır bulunarak, Bakanlığın projeleriyle ilgili görüşlerini söyleyerek, Bakan Bozdağ’a Bartın’a gerçekleştirilen yatırımlar için verdiği desteğe teşekkür etti. Bakan Bozdağ ise Belediye çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Başkan Akın’a çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.

 

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Bartın Adalet Sarayı Binası Açılış Töreni için geldiği şehrimize gerçekleştirmiş olduğu ziyaretle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ’ın şehrimize gerçekleştirdiği program kapsamında belediyemizi ziyaret etti. Sayın Bakanımızın Belediyemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaret bizleri çok mutlu ve onure etti” dedi.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ’ın Bartın Belediyesine ziyareti anısına, Bartın Belediyesi Sanat Atölyelerinde yapılan geleneksel Türk el sanatların Naht tablosu hediye etti.

ETİKETLER : Bekir Bozdağ Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›