Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Köypark’ı gezdi

KöyPark proje alanında incelemelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Bu haber 2022-08-25 14:40:16 eklenmiş ve 62 kez görüntülenmiştir.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 26 Ağustos tarihinde açılışı gerçekleştirilecek olan KöyPark proje alanında incelemelerde bulundu.

 

 

Park alanıyla ilgili Genel Başkan Yardımcısı Durmaz’a bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan çalışmaları anlattı.

 

 

Yapılan incelemede Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek de hazır bulundu.

 

 

 

Yapılan inceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Projelerimizi 26 Ağustos Cuma Günü hizmete sunacağız. Proje alanımız 65 bin metrekarelik bir bölge. Bu alanı halkımızın rahat kullanabileceği, güzel vakit geçirebileceği bir alan haline getirdik. Projemiz çok sayıda sosyal donatıyı içerisinde barındırıyor. Bu projelerimizin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Projelerimizin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›