Doğalgaz çalışmaları konuşuldu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret eden Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürü Murat Tutal, doğalgaz çalışmaları ile ilgili bilgiler verirken 2022 yılı doğalgaz çalışmaları masaya yatırıldı.
Bu haber 2022-08-20 16:45:10 eklenmiş ve 90 kez görüntülenmiştir.

 

Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürü Murat Tutal, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

 

 

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette 2022 yılı doğalgaz çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

 

 

Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Cemal Akın misafiri Murat Tutal’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediyemizi ziyaret eden Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürü Sayın Murat Tutal, doğalgaz çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. 2010 yılı Aralık ayı Belediye Meclisimizde alınan karar ile şehrimize getirdiğimiz doğalgaz hizmeti şuan da tüm mahallelerimizde kullanılmakta olup yeni mahalle olan bölgelerde ise doğalgaz çalışmaları devam etmektedir. Çalışmaların devam ettiği bölgelerde oluşan aksaklıkları gidermek, vatandaşlarımızın mağdur olmalarını önlemek amacıyla Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürlüğü ile çalışmalarımızı birlik beraberlik içinde yürütüyoruz. Bu kapsamda da Bölge Müdürümüz Sayın Murat Tutal ile sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. Bu zamana kadar yapılan çalışmalar sayesinde şehrimizde hava kirliliğinin önüne geçmiş olduk. Ayrıca yapmış olduğumuz altyapı ve üstyapı çalışmaları ile de oluşabilecek tüm mağduriyetleri ortadan kaldırdık. Aynı anlayış içinde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürümüz Sayın Murat Tutal Beyefendiye ziyareti için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›