Başkan, Yaz Kur’an kurslarında eğitim gören gençlerle bir araya geldi

Bayıryüzü Köyü, Derbent Köyü Camileri Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören gençler için tertip edilen piknik ve spor etkinliğine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kur’an Kurslarında eğitim alan öğrencilerin aileleriyle sohbet ederek dereceye giren öğrencilere madalyalarını takdim etti.
Bu haber 2022-08-20 16:27:26 eklenmiş ve 69 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bayıryüzü Köyü, Derbent Köyü Camileri Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören gençler için tertip edilen piknik ve spor etkinliğine katıldı.

 

 

Etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez ilçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katılan Başkan Cemal Akın, gençleri tebrik etti. Gençlerin aileleri ile bir süre sohbet eden Akın, daha sonra Kur’an Kurslarında eğitim alan öğrencilere madalyalarını takdim etti.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bayıryüzü Köyü Muhtarımız Şenel Tosun öncülüğünde Bayıryüzü Köyü Merkez Camii İmam Hatibi Adem Çevik, Memoğlu Mahallesi Camii İmam Hatibi Nuri Yıldız, Ahatlar Mahallesi Camii İmam Hatibi Ahmet Kara, Keller Mahallesi Camii İmam Hatibi Osman Nuri Dursun ve Derbent Köyü Camii İmam Hatibi Hasan Tosun tarafından Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören yavrularımız için tertip edilen piknik ve spor etkinliğine katılım sağladık. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez ilçe Başkanımız Murat Demir’in de hazır bulunduğu etkinliklerin sonunda dereceye giren yavrularımıza kupa ve ödüllerini taktim ettim. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›