Akın, aşure programına katıldı

Çaydüzü Mahallesi Çayırlar Camii Yaşatma Minare ve Şadırvanını Yaptırma Derneği tarafından düzenlenen aşure programına katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların Muharrem ayının mübarek olmasını diledi.
Bu haber 2022-08-15 10:07:35 eklenmiş ve 72 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Çaydüzü Mahallesi Çayırlar Camii Yaşatma Minare ve Şadırvanını Yaptırma Derneği tarafından düzenlenen aşure programına katıldı.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Muharrem ayı dolayısıyla Çaydüzü Mahallesi Çayırlar Camii Yaşatma Minare ve Şadırvanını Yaptırma Derneği tarafından Çayırlar Camii’nde düzenlenen aşure programına katıldı.

 

 

Mahalle Muhtarı Ruhi Kalafat, Dernek Başkanı Nuri Bostancı ve mahalle sakinleri ile selamlaşıp sohbet eden Başkan Cemal Akın gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Vatandaşlarımızın Muharrem ayının mübarek olmasını ve milletimizin birliğine beraberliğine vesile kılmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum. Aşure gününü kutluyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›