Belediye ekipleri hummalı çalışma gerçekleştiriyor

Toplu çöpün çok çıktığı bölgelere yeraltı çöp konteyneri yerleştiren Bartın Belediyesi ekipleri, vatandaşlara el değmeden daha hijyenik şekilde çöplerini atabilme imkanı sağlıyor.
Bu haber 2022-08-13 15:17:36 eklenmiş ve 58 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi toplu çöpün çok çıktığı bölgelere yerleştirmiş olduğu yeraltı çöp konteyneri ile vatandaşların konteynere el değmeden daha hijyenik şekilde çöplerini atabilme imkanı sunmaya devam ediyor.

 

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Hürriyet Mahallesi 583. Sokak’ta da çöp konteynerlerini yeraltına aldı.

 

 

Bu çalışmaların ardından Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da bu sokakla bağlantılı olan 692. Sokak’ta gerçekleştirilecek olan yol ve kaldırım düzenleme çalışması öncesinde zemin hazırlıkları yapıldı. Yapılan hazırlık çalışmalarının ardından yol sıcak asfalt ile düzenlenecek.

 

 

“İhtiyaç duyulan diğer noktalarda da devam edeceğiz”

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Kenti sağlıklı çevre ile buluşturan belediyecilik anlayışı ile Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından 1 noktaya daha 1100 Litre jaklı yeraltı çöp konteyneri konuldu. Yeraltı çöp konteynerleri ile bölgede oluşabilecek koku, çöp suyu sızıntısı ve görüntü kirliliğinin önüne geçmiş oluyoruz. Konteynerlerin ön plana çıkan diğer bir özelliğiyse, el değmeden pedal sistemiyle açılması ve hem kendini hem de çevresini hijyenik tutması. Bu yeni sistem sayesinde hem depolama hem de toplama daha kolay ve hijyenik oluyor. Yeraltı çöp konteyneri yerleştirme çalışmalarımıza ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da devam edeceğiz.

 

 

“Sıcak asfalt ile düzenleyeceğiz”

 

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise 692. Sokak’ta gerçekleştireceği yol ve kaldırım düzenleme çalışması öncesinde zemin hazırlıkları yapıyor. Zemin tesviye çalışmalarının ardından bu yolumuzu sıcak asfalt ile düzenleyeceğiz. Görev alan personelimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›