“Her fırsatta ziyaretlerde bulunuyoruz”

Organize Sanayi Bölgesinde ticari faaliyetini sürdüren Zımaro Ayakkabı fabrikası Sahibi Ramiz Tarhan ile Muratbey Köyü’nde faaliyette bulunan Dönmez Kereste Ahşap Sanayi Sahipleri Ayhan Dönmez ve S Serkan Dönmez’i ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşları her fırsatta ziyarette bulunarak belediyeyi ilgilendiren konularda gerekli desteği vermeye çalıştıklarından bahsetti.
Bu haber 2022-08-13 15:12:28 eklenmiş ve 91 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde ticari faaliyetini sürdüren Zımaro Ayakkabı fabrikası Sahibi Ramiz Tarhan ile Muratbey Köyü’nde faaliyette bulunan Dönmez Kereste Ahşap Sanayi Sahipleri Ayhan Dönmez ve S Serkan Dönmez’i ziyaret etti.

 

 

Fabrikaları gezerek, çalışanlarla sohbet eden Akın, misafirperverlikleri için fabrika sahipleri ve çalışan personellere teşekkür etti.

 

 

“Hayatı kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirdik”

 

 

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Göreve geldiğimiz tarihten bugüne kadar kentteki her vatandaşımızın fikrine ve talebine büyük önem verdik. Her fırsatta ziyaretlerde bulunarak belediyemizi ilgilendiren konularda gerekli desteği vermeye çalıştık. Bu şekilde hizmetlerimizi kent geneline yayarak vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirdik. Bugünde ilimizde istihdam ve ekonomiye katkı sunan Zımaro Ayakkabı fabrikası Sahibi Sayın Ramiz Tarhan, Dönmez Kereste Ahşap Sanayi Sahipleri Sayın Ayhan Dönmez ve Sayın Serkan Dönmez’i ziyaret ettik. Ziyaretimizde ile gerçekleştirmiş oldukları ticari faaliyetler, talep ve görüşleri hakkında sohbet ettik. Fabrika çalışanları ile de sohbet edip işlerinde kolaylıklar diledik. Misafirperverlikleri, hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›