İl çalıştayları Bartın ile son buldu…

Bartın Amasra Northdoor Otelde gerçekleştirilen il çalıştayında, TR81 Batı Karadeniz Bölgesinin gelecek vizyonu ile stratejik öncelikleri, sosyo-ekonomik gelişme eğilimleri, yerleşmelerin gelişme potansiyeli ve sektörel hedefler ile ilgili paydaş görüş, öneri ve beklentiler alındı.
Bu haber 2022-08-12 09:27:38 eklenmiş ve 97 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın Amasra Northdoor Otelde il çalıştayı gerçekleştirildi.

 

 

 

 

TR81 Batı Karadeniz 2024-2028 Bölge Planı çalışmalarına yön vererek ilimiz ve bölgemizin geleceğine katkı sağlamak üzere Amasra Northdoor Otel’de düzenlenen TR81 Batı Karadeniz Bölge Planı Bartın İl Çalıştayı’na Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Vali Yardımcısı Miraç Akbulut ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın katılım sağladı.

 

 

Planın hazırlık sürecinde “birlikte planlayalım” mottosu ile kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen çalıştaylar, Cumhurbaşkanı tarafından onaylanacak olan bölge planına yön verecek ve bölgenin gelecek projeksiyonunun oluşturulmasına katkı sunacak.

 

 

Çalıştay’da, ilimiz ve bölgemizin gelecek vizyonu ile stratejik öncelikleri, sosyo-ekonomik gelişme eğilimleri ve sektörel hedefler ile ilgili paydaş kurum ve kuruluşların görüş, öneri ve beklentileri alındı.

 

 

TR81 Batı Karadeniz Bölge Planı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen il çalıştayları Bartın ile son buldu.

 

ETİKETLER : Amasra Northdoor Otel
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›