Gürgenpınarı ve Esentepe Mahallesinde yol bakım onarım çalışması

İş ve faaliyet programı kapsamında yol bakım onarım çalışmaları yapan Bartın Belediyesi ekipleri, aralıksız çalışmalarına devam ediyor.
Bu haber 2022-08-12 09:22:16 eklenmiş ve 118 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi, 2022 çalışma, iş ve faaliyet programı kapsamında yol bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Gürgenpınarı Mahallesi ve Esentepe Mahallesi 503. Sokak’ta sıcak asfalt ile yol bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Hizmet ile toplumsal faydayı birleştiren belediyecilik anlayışımız ile yol bakım-onarım-yenileme çalışmalarımız hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. İlimiz mahalleleri arasına yeni dahil olan Gürgenpınarı Mahallemizde ve Esentepe Mahallesi 503. Sokak’ta, hasar gören noktalarda ekiplerimizce yol bakım onarım çalışması gerçekleştirildi. İhtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›