Akın, Genel Merkezde ziyaretlerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmaları ve çeşitli konularda istişarelerde bulundu.
Bu haber 2022-08-11 09:26:12 eklenmiş ve 62 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

 

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir eşlik etti.

 

 

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Siyasi İşler, Parlamento ve Hükümet İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Parti Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy’u ziyaret eden Başkan Cemal Akın Bartın Belediyesi çalışmaları ve çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

 

 

Başkan Cemal Akın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada “MHP Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir ile birlikte Genel Merkezimizde ziyaretlerde bulunup belediye çalışmalarımız ve çeşitli konularda istişarelerde bulunduk. Bizleri ağırlayan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz, Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulu’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Faruk Aksu,  Siyasi İşler, Parlamento ve Hükümet İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Kalaycı, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Parti Genel Sekreterimiz Sayın İsmet Büyükataman ve Genel Başkan Başdanışmanımız Sayın Ruhi Ersoy’a teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›