Bartın Belediyesi ve TSO başarılı projeler arasında!

Turizme Yönelik Teknik Destek Programı 1. Dönem (Mayıs – Haziran) sonuçları açıklandı. Açıklanan bu sonuçlara göre; Bartın Belediyesi’nin “Eğitimli Personel ile Gelişen Turizm” projesi ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın “Bartın Yöresel Ürünlerini Ticarileştirme Stratejisi” projesi ile başarılı projeler listesine eklendi.
Bu haber 2022-08-08 09:49:40 eklenmiş ve 104 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı 1. Dönem (Mayıs – Haziran) Sonuçları Açıklandı.

 

 

Bartın, Karabük ve Zonguldak illerini kapsayan TR81 Batı Karadeniz Bölgesinde turizm sektöründe yer alan aktörlerin, yerel ve bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamak amacıyla Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı 31 Mayıs 2022 tarihinde ilan edildi.

 

 

Turizme Yönelik Teknik Destek Programının öncelikleri “turizmde tanıtım ve markalaşmanın sağlanması, turizmde planlama, rotalama ve etkinlik geliştirilmesi, turizm aktörlerinde kurumsallaşma ve hizmet kalitesinin arttırılması” olarak belirlendi.

 

 

İşte başarılı projeler

 

 

Belirtilen amaç ve öncelikler doğrultusunda BAKKA’ya sunulan projelerin değerlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belli oldu.

 

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı 1. dönem başarılı değerlendirilen projeler; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’na ait “Zonguldak Yöresel Lezzetlerine Coğrafi İşaret Alıyor” projesi, Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü’ne ait “Her Mevsim Turizm Kenti Karabük” projesi, Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ait “UNESCO Dünya Kentinde Gelişen Sektör Gastronomi Turizmi), Kandilli Belediyesi, (Aşağı Kandilli Turizm Dönüşüm ve Tasarım Proje Danışmanlığı” projesi, Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürlüğü’ne ait “TTK'ya Ait Misafirhanenin Yeniden İşlevlendirilerek Zonguldak Şehrine Kazandırılması İçin Yol Haritasının Belirlenmesi” projesi, Bartın Ticaret Ve Sanayi Odası’na ait “Bartın Yöresel Ürünlerini Ticarileştirme Stratejisi Projesi”, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği’ne ait “Turizm Çalışanlarına Atık Yönetimi Ve Mesleki İngilizce Eğitimi Verilmesi” projesi, Bartın Belediyesi’ne ait “Eğitimli Personel İle Gelişen Turizm” projesi, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’na ait Antik Dönemden Cumhuriyete: Zamanda Yolculuk Rotaları” projesi, Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı’na ait “Zonguldak Kömür Jeoparkı UNESCO Başvuru Dosyası Hazırlama ve Danışmanlık Hizmeti” projesi oldu.

 

 

Yapılması gerekenler

 

 

Başarılı değerlendirilen proje teklifleriyle sözleşmeler, bu ilanın ajans internet sitesinde yayınlanmasından itibaren en geç 10 iş günü içinde imzalanacak.

 

 

Bu süre içerinde başvuru sahiplerinin proje tekliflerinin matbu başvuru dosyasını ajansa teslim etmeleri gerekiyor.

 

 

Sunulan belgelerin gerçeğe aykırı yahut KAYS’ta yer alan bilgi ve belgelerden farklı olması durumunda başvuru sahibiyle sözleşme imzalanmayacak.

 

 

Başvuru sahiplerinin bu süre zarfında sözleşme belgelerini (Kimlik Beyan Formu) sunmaması, eksik sunması veya sözleşme imzalamak üzere ajansa başvurmaması halinde başka herhangi bir işleme gerek kalmadan destek kararı iptal edilecek.

 

 

Mevzuat gereğince sözleşme imzalamaktan feragat eden veya süresi içerisinde evraklarını tamamlayamayan projelerin başvuru sahipleri aynı faaliyet için 1 yıl boyunca ajansa tekrar başvuruda bulunamaz.

 

 

Bu süre zarfında, mücbir bir sebepten ötürü sözleşme imzalamaya gelemeyeceğini bildiren sözleşme sahiplerine 10 günlük ilave süre tanınabilecek.

 

 

Başarılı bulunan proje sahiplerine KAYS üzerinden sözleşmeye davet bildirimi gönderilecek.

 

 

Proje sahiplerinin sözleşme evraklarını öncelikle KAYS’a yüklemeleri ve 1 asıl 1 kopya halinde hazırlayarak ajanstan sözleşme imzalamak üzere ttb@bakka.gov.tr adresi üzerinden randevu almaları gerekiyor.

 

ETİKETLER : BAKKA
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›