ELFF Finans, büyük organizasyon öncesi kahvaltı programı düzenledi

ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin sahibi Enes Eser, 26 Ağustos’ta Ünlü Sanatçı Gülben Ergen’in katılım sağlayacağı açılışa tüm Bartın halkını davet etti. Aynı günün akşamı Gülben Ergen ve Cüneyt Tek’in Riverside Otel’de muhteşem bir konser de vereceğini ifade eden Eser, Ergen’in Bartın’da doğum gününü kutlayacağını da söyledi. Bu organizasyonun Bartın’ın tanıtımında önemli bir yer tutacağını dile getiren Eser, Bartınspor’a sponsorluk iddialarıyla ilgili açıklamalarda da bulundu.
Bu haber 2022-08-02 10:23:10 eklenmiş ve 181 kez görüntülenmiştir.

 

 

Tüm Bartın halkına davet!

 

 

 

 

 

Bartın merkezli olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet veren ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin sahibi Enes Eser, çalışanlarıyla birlikte Bartın’daki gazetecilerle buluştu. Riverside’daki kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Eser, Ünlü Sanatçı Gülben Ergen ve Cüneyt Tek’in katılacağı ve sunuculuğunu da Ünlü Model ve Oyuncu Tuğba Altıntop’un yapacağı açılış ve konser programıyla ilgili bilgiler verdi. ELFF Finans’ın 26 Ağustos’taki açılışına tüm Bartın halkını davet eden Enes Eser, şu ifadeleri kullandı:

 

 

“24 Temmuz basın gününüzü kutluyoruz. Bu vesile ile bir araya gelmek istedik. Birkaç konu ’ya da açıklık getirmek istiyoruz. Malum 26 Ağustos’ta firmamızın bir açılış programı vesile ile Bartın’ımızın tanıtımına katkı yapacak güzel bir organizasyon düzenledik. Böyle bir programı nasip olursa 26 Ağustos’ta Riverside yapmayı tercih ettik. Bu vesile ile size birkaç şey açıklamak istiyoruz. Tek sanatçının geldiği bir program değil iyi bir organizasyon. Bartın’ımızın tanıtımı için iyi bir program, çok iyi organize olduk. Halil bey ve eşi Süheyla Hanım çok titiz davrandılar. Gelecek sanatçıların menajerleri de Bartın’ımıza gelmekten çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Bu vesile ile tarih olarak 26 Ağustos saat 15:30-16:00 gibi bizim kendi ofisimizde bir kurdele kesip 19:30 gibi burada olmayı planlıyoruz.

 

 

“Tüm halkımıza açık bir organizasyon”

 

 

Tabi ki bizim ofis açılışı herkese, tüm halkımıza açık bir alanda olacak ve ücretsiz bir şekilde olacak. Konser programına katılmak isteyen ise bizim merkez ofislerden bir bilet alıp rezervasyon yapabilir. Başta bu organizasyonda bize sayın Belediye Başkanımız Cemal Akın, Ercüment Özçelik, Zabıta Müdürü ekipleri ve Ülkü Amirlerine yürekten teşekkür ediyoruz. Çünkü biz burada İlimizin tanıtımına çok büyük önem verdik. Gülben Ergen’inde 25 Ağustos doğum günü zaten özellikle 26 Ağustos’ta burada olmak istediğini ve doğum gününü burada kutlamak istediğini ifade etti.

 

 

Elimizden geleni yapacağız

 

 

Bu noktada sizlerde bize çok destek oldunuz, değerli basın mensupları tanıtımında çok yardımcı oldu. Kalan sürede de gerekli yardımı sağlayacağınızı ümit ediyoruz. Bizlerde her zaman siz değerli basın mensuplarının yanındayız. Bundan sonra hep beraber bu memleketin tanıtımına, bu memleketin daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız.”

 

 

 

Balık: “Amacımız Bartın’ımızı tanıtmak”

 

 

Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık’ta konuşmasında, “Böyle bir organizasyonu bizi layık gördükleri için Enes Bey’e teşekkür ediyorum. Laikiyle yapacağımıza inanıyorum. Elimizden geldiğince misafirlerimizi ağırlama dileğindeyiz. Zaten burayı yaparken amacımız Bartın’ı tanıtmak, kültürel faaliyetler yapmaktı. Bildiğiniz gibi daha öncede bu tür organizasyonlarda burada oldu. İnşallah hem bu organizasyon hem de bundan sonra ki organizasyonlar burada güzel bir şekilde Bartın’ı tanıtım amacıyla gerçekleştirilecek. Hem yerelde hem de dışarıdan gelecek misafirlerimize tek dileğimiz en iyi şekilde ağırlamak ve onlara güzel bir müzik ziyafeti sunmak. Baya güzel olacağına da inanıyorum” dedi.

 

 

 “Amacımız camiamıza destek olmaktı”

 

 

“Bartınspor bizim memleketimizin en büyük marka değeridir” diyen Enes Eser, sözlerinin devamında, “çok önemli bir camia. Şimdi bize il dışından bir öneri geldi. Tabi bizimde firma olarak bir reklam bütçemiz var. Bir öneri geldi bizde toplanıp bu öneri hakkında istişare yaptık. Camiamıza destek olalım dedik. Bu noktada 21 Temmuz günü organize olacak şekilde biz değerli yönetim kurulu arkadaşları davet ettik. Biz görüşmeye 4-5 kişi girdik. Bizim için ciddiydi sağ olsun onlarda iştirak ettiler. Biz burada camiamıza destek olmak istediğimizi bu noktada bir bütçeyi kendilerine aktarabileceğimizi ve hiçbir talebimizin olmadığını sadece talebimizin ELFF Finans Bartınspor bunun önünde bir engel var mı yok mu? İfade ettik. Çünkü bize gelen öneride bu yöndeydi. Bu noktada da biz 500 bin’e kadar bütçemiz olduğunu ama bunu camiamız için 750 bin’e kadar zorlayabileceğimizi ifade ettik. Onlarda bunu düşünmek ve değerlendirmek istediler. Bizde saygıyla karşıladık. Bundan sonra Salı gününe kadar bekledik bir şey gelmedi. Basın açıklamalarında da kendilerine saygı duyuyoruz. Kendi düşünceleridir, onların takdiridir. Biz yine Bartınspor’a elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Çünkü biz Bartınlıyız, Bartınsporluyuz, Bartısporu seviyoruz. En büyük temennimiz Bartınsporun başarılarıyla anılması bu noktada mevcut yönetime de bundan sonraki yönetime de gerekli desteği vereceğiz. Görüşlerine saygı duyuyoruz ama böyle bir görüşme gerçekleşmiştir üzerinden de çok süre geçmemiştir. Yine bir desteğe ihtiyaç varsa biz yine hazırız. Biz böyle bir şeyi basına yaymadık. Bizim amacımız camiamıza destek olmaktı.

 

 

“Önemli olan niyettir”

 

 

 

Kulübün içinde bulunduğu durum, Türkiye’nin ekonomik durumu değerlendirildiğinde 750 binde bir para 500 binde bir para burada önemli olan niyettir. Öbür taraf bin der ortak noktada buluşuruz. Firma olarak bir bütçemiz var, biz bütçemizi aşarsak yanlış yaparız. Kulübün marka değeri parayla ölçülemez.  Biz sadece iyi niyetle davrandık. Şunu asla inkar edemem, Elff Finans Bartınspor olsun dedik. Bize gelen öneri bu şekildeydi başka talebimiz olmadı, hukuki bir engel olmadığını söylediler. Yaptığımız teklifi düşünmek istediklerini söylediler. Biz konuyu kapattık ama üstünü çizmedik. Ben gönül adamıyım, bizi bilen bilir. 2017 yılından itibaren yaptığım ortadadır. Kulüpten hiçbir zaman geri talebim olmadı. Bize dışarıdan gelen bir öneri vardı, Bartın dururken ben neden başka şehirlere sponsor olayım. Önemli olan bu görüşmelerin devamlılığıydı keşke bu haberlerde çıkmasaydı.

 

 

“Kabul etmiyorum”

 

 

Bizim kapımız her zaman açık. Benim düşüncem 500 bin TL bütçeydi fakat 750 bin TL’ye zorlanabilirdi. Serkan beyin de telaffuz ettiği gibi 1 milyon ve 1,5 milyon arasıydı ki aramızda uçurum yoktu. O anki ekonomik koşullar bunların hepsini değerlendirmek lazım ki bunların hepsi sözleşme ile sabit olacak şeyler biliyorsunuz. Bunlar basit işler değil. Bir ürüne ya da başka bir şeye talep olukça eğer bir görüşme var ise bizim pazarlığı kızıştırmış olmamız lazım. Bizim talep göstermemiz başkalarının da talep göstermesini sağlayabilir. Geçen sene SANKO holding gibi bir firmanın 125, 150 bin TL tahmin ediliyor ama bizim niyetimiz sadece destek olmaktı.  Bu forma anlamında olabilirdi, görüşmeler devam ediyor olabilirdi.

 

 

“Bartın halkı bizim için çok kıymetli”

 

 

Hepimiz duygu yüklüyüz, ruh taşıyoruz, Sayın Kaptan efsanevi bir futbolcu öyle ya da böyle gönül adamıyız. Üç dönemdir kongre oldu biz hiçbir Kongreye davet edilmedik. Kulüpten ihracatımız olmasına rağmen pozitif ve bu kadar birleştirici rol oynuyoruz. Bence insanlarında biraz düşünmesini düşünüyorum. Ben tekrar dile getireceğim ‘Bartınspor sevdalısıyız’. Ortak nokta hala bulunabilir. Bizim kapımız her zaman açık, biz kapı kapatmadık. Bu açıklananında bizim ile ilgisi yok, herkesin haberi yapılıyor ama burada bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. Yalan haber başlığını kesinlikle kabul etmiyorum.  5 kişi ile ciddi konuşma yaptım yalan kesinlikle değil. Bartınspor üzerinden böyle şeyler yapacak birileri değiliz. Yalan haber diye bazı yerlerde söylendi bu bizi gerçekten rencide etti. Sayın, Cemal başkanıma teşekkür ediyorum.  Sayın Ercüment Özçelik benim için çok kıymetli, Halil bey bizim için çok kıymetli. Camia ve Bartın halkı bizim için çok kıymetli. Bizim amacımız kötü niyet olsa geçmişte de kongre oldu, Davet edilmemize rağmen kötü de davranabilirdik, hırslanabilirdik ya da karşılarında çıkabilirdik. Geçen sene mutlaka başarı sağladılar tebrik ediyoruz. İnşallah daha da başarılı olurlar. Biz yine yanlarındayız.

 

 

“Tek kişi gelmiyor 3 kişi geliyor”

 

 

Yanlış anlaşılma varsa da lütfen kimse yanlış anlamasın. Amacımız iyi niyet ile destek olmak. Bazı şeylerin onurlandırılması gereklidir. Olayın kulübe gitmesini gerçekten istemiyorum. Hamt olsun ki bizim kendimize inancımız ve bütünlüğümüz tam. Camiaya olan iyi niyetimizde tamdır. Açıklamada basına verilen cüzi derken, ben onların adına bütün basından özür diliyorum. Basının yaptığı iş çok kutsal, cüzi olur bedava olur hiç önemli değil. Biz dayanışma içinde olduk. Bartınspor maçını tüm Türkiye’ye izlettik. Onların düşüncelerine yine saygı duyuyorum.  Konuşulacaksa çok şey var bunlara girmeye hiç gerek yok. Amacımız öncelikle Bartın, sonra Bartınspora neler yapabiliriz, biz her şeye açığız. Nasıl ben yönetimimde ciddiyet içindeysem, bende yönetim kurulunun tamamının gelmesini isterdim ya da bir kısmının gelmesini isterdim. Gecenin 00,30’da aranmak değil. Gündüz vakitleri aranmak isterdim. Bu işler böyle olmaz, hepimiz birer işletmeciyiz. Bizim hatamız var ise affola. Bizim tek hatamız Bartınlı olmak, Sevgili Bartınspor yönetimini ve eşlerini davet ediyorum. Buyursunlar onur konuğumuz olarak gelsinler. Sayın başkanımıza, Halil beye, Ercüment beye, çok teşekkür ederim çünkü çok destek oldular.  Bartın tanıtımına göre önemli bir şey tek kişi gelmiyor 3 kişi geliyor.  Basın geliyor magazin geliyor bu Bartın için önemli, ben tekrardan basın bayramınızı kutluyorum. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Kötü günler yaşamış, Bartın’ımıza, ülkemize Allah hayırlar vesile etsin. Kol kırılır yel içinde kalır. Biz birleştiriciyiz ayrıştırıcı değiliz. Herkese açığız. Hiçbir sosyal, siyasi, spor ile ilgili hedefimiz yok. Sonuna kadar hem camiamızın hem Bartın’ımızın ve sosyal tüm etkinliklerin arkasındayız. Konuyu derinleştirmenin anlamı yok ve herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Bartın ELFF Finans Enes Eser Gülben Ergen Cüneyt Tek Tuğba Altıntop Riverside Otel
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›