Bartın’a ünlü yağacak

Çok iddialı bir açılış planlayan ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi, Bartın’a yıldızlar geçidi yaşatacak. ELFF Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin 26 Ağustos tarihinde gerçekleşecek açılış töreni, Gülben Ergen ve Cüneyt Tek, konseriyle taçlanacak. Açılış ve konser programı için tüm hazırlıklar tamamlanırken biletler çok kısa sürede satışa sunulacak.
Bu haber 2022-08-01 10:10:51 eklenmiş ve 172 kez görüntülenmiştir.

 

ELFF  Finans muhteşem programa hazır!

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın ve Türkiye’nin dört bir yanına finans ve kredi danışmanlığı hizmeti sunan ELFF  Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin açılış töreni Türkiye’nin yıldız isimleriyle taçlanacak.

 

 

Oyunculuğunun yanı sıra ve seslendirdiği parçalarıyla da Türkiye’nin gönlünde taht kuran Gülben Ergen, şarkılarıyla milyonlara hitap eden Cüneyt Tek, Enes Eser yönetimindeki ELFF  Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin açılış törenine katılmak üzere Bartın’a gelecek.

 

 

İki isim aynı günün gecesinde ELFF  Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin sponsorluğunda Riverside Otel’de gerçekleştirilecek olan programda müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. İki ismin konseri öncesinde DJ Deniz ise performansıyla Bartınlıları coşturacak.

 

 

Muhteşem gecede ünlü model ve oyuncu Tuğba Altıntop da organizasyonun sunuculuğunu üstlenecek.

 

 

Enes Eser yönetimindeki ELFF  Finans Kredi Başvuru Merkezi’nin açılış töreni 26 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.

 

 

Gülben Ergen ve Cüneyt Tek’ten davet

 

 

Çektiği video ile Bartın programını paylaşan Gülben Ergen, “25 Ağustos benim doğum günüm. 26 Ağustos’ta da Bartın’dayım. Bartın’da doğum günümü kutlayacağız. Hepinizi bekliyorum” dedi.

 

 

Unutulmaz şarkılarıyla tanınan Cüneyt Tek ise Bartın halkına hitaben çektiği videoda, “26 Ağustos’ta Enes beyin misafiri olarak ekibimle birlikte Bartın’dayım. Çok eğleneceğiz. Bartın’da görüşmek üzere.” ifadelerinde kullandı.

 

 

Bartın’da ilk!

 

 

Bireysel kredi ve şirket kredi başvurularını uzman kadrosuyla yöneten ve tüm Türkiye’ye profesyonel finans ve kredi danışmanlık hizmeti veren ELFF  Finans Kredi Başvuru Merkezi Yöneticisi Enes Eser açılış programıyla ilgili değerlendirmesinde, “ELFF  Finans Kredi Başvuru Merkezi olarak bankalarda kredi kullanmakta zorlanan ya da kredi başvurularına olumsuz yanıt alan vatandaşlarımıza kredi danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyoruz. Bartın’ın yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından bizlerle iletişime geçen müşterilerimizin krediye ulaşmakta yaşadıkları zorlukları alanında uzman iş arkadaşlarımızla aşıyoruz. 26 Ağustos tarihinde açılış törenimizi gerçekleştireceğiz. Açılış programımızda Gülben Ergen ve Cüneyt Tek gibi birbirinden değerli iki yıldız isim konuğumuz olacak. Aynı günün gecesinde Gülben Ergen ve Cüneyt Tek’le Riverside Otel’de unutulmaz bir müzik gecesi yaşayacağız. DJ Deniz’in performans sergileyeceği organizasyonun sunumunu Tuğba Altıntop üstlenecek. Tüm Bartın halkını açılışımıza ve konser gecesine bekliyoruz. Çok iddialıyız, şimdiden Türkiye bu programı konuşuyor. Gülben Ergen, Bartın’a ilk kez gelecek ve ilk kez konser verecek, bunun bizim sponsorluğumuzda gerçekleşecek olmasından dolayı da ayrıca mutluyuz” diye konuştu.

 

 

Siz de 26 Ağustos Cuma akşamı Riverside Otel’de gerçekleştirilecek olan muhteşem konser programı için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın.

ETİKETLER : Bartın ELFF Finans Gülben Ergen Cüneyt Tek Tuğba Altıntop Riverside Otel
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›