İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 yılı 3. Olağan Toplantısında önceki toplantıda alınan kararların gerçekleşme durumları ile denetim kurulu ve İŞKUR faaliyetleri değerlendirildi. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce bazı liselerde açılması talep edilen yeni bölümler görüşülerek kabul edildi.
Bu haber 2022-07-30 11:50:32 eklenmiş ve 80 kez görüntülenmiştir.

 

Liselere yeni bölümler açılacak!

 

 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 yılı 3. Olağan Toplantısı Vali Nurtaç Arslan başkanlığında Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonu’nda yapıldı.

 

 

Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından önceki toplantıda alınan kararların gerçekleşme durumları ile denetim kurulu ve İŞKUR faaliyetleri değerlendirildi. Toplantıda ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ulus İlçesi Kumluca Şehit Sinan Oruç Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü bünyesinde “Hafif Düzey Özel Eğitim Sınıf Öğrencileri için Tarım Alanı ve Bahçe Bitkileri Dalı” ile Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü bünyesinde “Hafif Düzey Özel Eğitim Sınıf Öğrencileri için Motorlu Araçlar Teknolojileri Alanı ve Otomotiv Mekanikerliği Dalı”nın 2022-2023 Eğitim Öğretim yılından itibaren açılması talepleri de görüşüldü.

 

 

Yapılan görüşmeler sonrasında açılması talep edilen bölümler kabul edildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Bartın Valiliği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›