Başkan Akın Ankara’da düğüne katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Mehmet Taytak’ın oğlunun düğününe katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, bir ömür boyu mutluluklar dileyerek hayırlı olsun dedi.
Bu haber 2022-07-26 13:52:25 eklenmiş ve 94 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Mehmet Taytak’ın oğlunun düğününe katıldı.

 

 

Düğün merasimi öncesinde teşkilat mensupları ile selamlaşan Belediye Başkanı Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir eşlik etti.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın düğün merasimi sonrası yaptığı açıklamasında, “Akkılıç ve Taytak Ailelerinin kıymetli evlatları Merve ile İlyastekin’in Ankara’da düzenlenen düğününe MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katıldık.  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin nikah şahitliğini yaptığı merasimle hayatlarını birleştiren Merve ve İlyastekin’e bir ömür boyu mutluluklar diliyor, değerli Aileleri Münevver-Muzaffer Akkılıç ile Kadriye-Mehmet Taytak’a hayırlı olsun dileklerimizi sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›