“Her zaman halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz”

Beraberindeki Meclis Üyeleriyle birlikte Hükümet Caddesi esnafını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, halkın beklentilere cevap verebilmek için her zaman halkın yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.
Bu haber 2018-12-19 16:00:41 eklenmiş ve 352 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ziyaretlerine Hükümet Caddesi’nde devam etti.

Hükümet Caddesi üzerinde bulunan dükkân ve işletmeleri tek tek gezen Başkan Cemal  Akın, esnaflara bol kazanç ve hayırlı iş temennisinde bulundu.Esnafın sıkıntılarını, sorunlarını dinleyen onlarla sohbet eden Başkan Akın’a Belediye Meclis Üyeleri Şemsettin Çöme, Necmi Balık ve Ahmet Kömeç’in eşlik etti.

Esnaflarla çay içen Başkan Akın, Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında da esnaflara bilgiler verdi. Ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etme imkânı bulan Başkan Akın, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili açıklamada bulunan Akın, “Göreve geldiğimiz tarih itibariyle ilimizde birçok hizmet ve projeyi hayata geçirdik. Bu çalışmaların tamamını halkımızla yapmış olduğumuz istişarelerle hayata sunduk. Halkımızın beklentilere cevap verebilmek için her zaman halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Allah birlik ve berberliğimizi daim eylesin.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›