Kanalizasyon hattı çalışmaları devam ediyor

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı doğrultusunda Ağdacı Mahallesi’nde kanalizasyon hattı yapım çalışmaları devam ediyor. Akın devam eden çalışmaların ardından da üstyapı çalışmaları düzenleneceğini söyledi.
Bu haber 2022-07-25 09:29:10 eklenmiş ve 78 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı doğrultusunda Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Ağdacı Mahallesi’nde başlatılan kanalizasyon hattı yapım çalışmaları devam ediyor.

 

 

Ağdacı Mahallesi’nde 8.5 Kilometrelik 1. etap kanalizasyon çalışması tamamlandığında alt yapı sorunsuz hale getirilmiş olacak.

 

 

Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Cemal Akın; “2022 yılı yatırım programı kapsamında Ağdacı Mahallemizde doğal gaz hattı çalışması gerçekleştirmiştik. 10 Km’lik doğalgaz hattı çalışmasının tamamlanmasının ardından başlatmış olduğumuz kanalizasyon hattı ile ilgili çalışmalar da devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarının ardından da üstyapıyı düzenleyeceğiz. Tüm mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›