Tunç’un karantinası sona erdi

Karantina süreci tamamlanan AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, karantina sürecini sağlığına kavuşarak tamamladı. Bu süreçte yaşadıklarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlatan Tunç, kendisiyle ilgilenenlere teşekkür ederken risk grubundaki vatandaşlara ve kalabalık ortamlarda bulunacak olanlara maske uyarısında bulundu.
Bu haber 2022-07-23 13:06:06 eklenmiş ve 88 kez görüntülenmiştir.

 

Maske tavsiyesi!

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Tunç, geçtiğimiz gece sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla karantinasının sona erdiğini açıkladı.

 

 

Yakın zamanda hizmete açılan Amasra Hükümet Konağı önünde çektiği fotoğraf karesi ile birlikte yaptığı paylaşımda  şöyle dedi:

 

 

“Karantinam bitti çok şükür!.. Eşiminki devam ediyor. Arayan, mesaj gönderen, dua eden herkese çok teşekkür ederim. İlk kez Koronavirüsle tanıştım. Boğaz ağrısı ile başlıyor, baş ağrısı, eklem ağrıları ile devam ediyor, İlk iki gün biraz zorluyor, sonrasında etkisi her geçen gün azalıyor. Karantina süresi içerisinde Sağlık Müdürümüz Dr. Alpaslan Erol, Bartın Başhekimimiz Dr. Özkan Pulat, Ulus Hastane Müdürümüz Ender Kalender, Amasra Aile Hekimimiz Dr. Çiğdem Genç ve filyasyonda çalışan sağlık çalışanlarımız çok ilgilendiler her birine teşekkür ediyorum.

 

 

Doğal besinler gönderen dostlarımıza müteşekkirim. Risk grubundaki vatandaşlarımıza ve kalabalık yerlerde uzun süre kalacak olan hemşehrimize maske tavsiye ederim. Rabbim hepimizi her türlü hastalıktan, musibetten korusun. Amasra Hükümet Konağı da çok güzel olmuş bu arada.”

ETİKETLER : Yılmaz Tunç karantina
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›