Dans grupları Belediyede

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İnkumu’nda Bartın Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Şöleni gerçekleştirilecek. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gerçekleştirilecek olan Halk Dansları Şöleni için Bartın Belediyesini ziyarete gelen Halk Dansları Grup Liderleri ve Üyelerine şölene katkıda bulundukları için teşekkür etti.
Bu haber 2022-07-23 12:08:57 eklenmiş ve 77 kez görüntülenmiştir.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 22-23 Temmuz tarihleri arasında İnkumu’nda gerçekleştirilecek olan Bartın Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Şöleni için Bartın’a gelen Halk Dansları Grup Liderleri ve Üyeleri Belediyemizi ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın; “Belediyemizce düzenlenen Bartın Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Şöleni ilimize gelen Türkiye, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kırgızistan, Meksika ülkelerinden gelen Kud Biseri, Kud Saobejacak, Putavici Zenica, Radnicno Kulturno, Folklorni Ritimi, Eldar Abazov, Tacni Art Dance, Bartın Belediyesi Halk Dansları topluluklarının sahne alacağı 2 gün sürecek olan Şölen programıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaret sonrası topluluk üyeleri, ülkelerinin kültür elçisi olarak, yöresel ürünlerini ve kıyafetlerini takdim ettiler. Biz de kendilerine güzel Bartın’ımızın yöresel ürünleri ve ilimizi tanıtıcı materyaller hediye ettik. Şölenimize katkıda bulunan tüm Halk Dansları Topluluklarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bartın Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Şöleni’ne tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›