Irmağa devrilen ağaçlar temizleniyor!

Irmaktaki suyun geçişine engel olan ve ırmağa devrilen kavak ağaçları, tehlikeye sebebiyet vermemesi için Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından temizleniyor.
Bu haber 2022-07-23 12:06:03 eklenmiş ve 49 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Irmak kenarlarında bulunan kavak ağaçlarının devrilmesi ve suyun geçişine engel olması nedeniyle, tehlikeye sebebiyet vermemesi için temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Geçtiğimiz günlerde ilimizde bir sel afeti yaşadık. Aşırı yağışların etkisiyle ırmak seviyesinde meydana gelen yükselme taşkınlara neden oldu. Irmak kenarlarında bulunan ağaçların da bu taşkınlarda etkisi olduğu aşikar. Bu sorunu İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ilettim. Sağ olsun değerli Bakanımız bu çalışmaların yapılabilmesi için gerekli olan resmi işlemlerin hızlandırılmasını sağladı.  Gerekli izinlerin ardından Bartın Irmağı kenarında bulunan ağaçların temizliğiyle ilgili çalışma başlattık. Takdir edersiniz ki bu çalışma öyle pek kolay olmuyor. Ağaçların kesimi ve sudan çıkarılması sırasında görevli personelimiz gerçekten büyük emek veriyor. Yapılan bu çalışma ile devrilen ve suyun geçişine engel kavak ağaçları temizlenerek, ağaçların herhangi bir tehlikeye sebebiyet vermesinin önüne geçilmiş olacak” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›