Başkan Akın’dan ziyaretçilerine teşekkür

Bartın Belediyesi’ni ziyaretlerinde vatandaşların önerileri alan, talepleri dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, her zaman çözüm odaklı yaklaşarak talepleri yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.
Bu haber 2022-07-23 11:40:30 eklenmiş ve 82 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların Bartın Belediyesi’ni ziyaretlerinde, önerileri alıyor, talepleri dinleyerek çözüm odaklı hizmetlerine yön veriyor.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların Bartın Belediyesi’ne gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde sohbet ediyor, talep ve önerileri diliyor, Bartın Belediyesi yatırımları hakkında bilgiler vererek, fikir alışverişinde bulunuyor.

 

 

Ziyaret programı kapsamında son olarak Rimaks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanları Marsel Eskinazi ve Emir Eskinazi ile Fabrika Müdürü Ergin Gök, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü personeli Volkan Güngördü, Ağdacı Mahallesi Muhtarı Hamit Kökoğlu, mahalle sakini Hasan Gül, Boğaziçi Pastanesi Sahibi Yahya Usta, oğlu Mert Usta, Esentepe Mahallesi sakinleri Sevim Kaz, Naciye Şirinyer, Çaydüzü Mahallesi sakinlerinden Şaban Karahalilöz, Hayrettin Kara, Kutlubeydemirciler Köyü sakini Metin Sağım, Orduyeri Mahallesi sakinlerinden Soncay Kalmaz, Soner Kurt, Demirciler Mahallesi sakinlerinden Şenay Demirci, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Şükran Yaman, Beyhan Demirok, Esbey Köyü sakinlerinden Beytullah Muşuk, Emekli Polis Memuru Sadık Yeşilova, Okçuluk İl Temsilcisi Emrah Şenkal, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aslankaya, Avukat Agah İlkgün, Karaçay Mahallesi sakinlerinden Özgür Altunöz, S.S. Bartın Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Mert, Haşim Ayhan, Ersoy Ayhan, Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağlam, mahalle sakini Süleyman Demirbaş, Gür-Par Çevre Düzenleme sahibi Sadettin Gürpınar ve Peyzaj Mimarı Dilek Kerti, Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı Engin Aslan, Esenyurt Köyü Muhtarı Recai Çakın ve eşi Yasemin Çakın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Yüksel, Kemerköprü Mahallesi sakinlerinden Havva Köse Bayrak, Lezzet Steakhouse isimli işletme sahibi Müjdat Kırkaya, Orduyeri Mahallesi sakinlerinden İdris Saka, Kemerköprü Mahallesi sakinlerinden Ayşe Çolak ve Aslı Çolak, Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir ve Azası Ramazan Çelik, Bartın Sosyal Gelişim Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Engin Üre ve İzcilik Lideri Yusuf Eren Üre, Hacıhatipoğlu Köyü sakinlerinden Yaşar Kapkaç, Aladağ Mahallesi sakinlerinden Sadettin Balık ve eşi Gamze Balık, Kemerköprü Mahallesi sakinlerinden Muhammet Gökbayrak, Cansu Bacak, Fatma Soğuk, Ferdi Bacak ve Bade Soğuk, Şiremirçavuş Mahallesi sakinlerinden Cemil Koç, Tuna Mahallesi sakinlerinden Alper Çolak ve eşi Sema Çolak, Epçiler Köyü sakinlerinden Bahri Özkavlak, Karaköy Mahallesi sakinlerinden Ali Akat ve Onur Akat’ı makam odasında ağırladı.

 

 

Başkan Akın, ziyaretler sonrası kısa bir değerlendirmede bulundu. Başkan Akın, açıklamasında “Her fırsatta gerek esnaf dostlarımızla gerekse de mahalle sakinlerimizle, ilçe, belde ve köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, istişarelerde bulunuyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın belediyemizi ziyaretleri de bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Ziyaretleri esnasında talep ve önerileri olan vatandaşlarımıza çözüm odaklı yaklaşarak taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Ziyaretimize gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›