Ağdacı Mahallesinde üstyapı çalışmaları devam ediyor

Ağdacı Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının ardından hasar gören yollarda Bartın Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Mahalle halkının mağdur olmaması için altyapı çalışmalarının ardından üstyapı ile ilgili de çalıştıklarını belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla bölge halkına sorunsuz ulaşım imkânı sağlamış olacaklarını kaydetti.
Bu haber 2022-07-23 11:37:02 eklenmiş ve 61 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından doğal gaz altyapı çalışmaları sebebiyle hasar gören Ağdacı Mahallesi’ndeki yollarda başlatılan sıcak asfaltla ile yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. 

 

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Akın; “Ağdacı Mahallemizde doğal gaz çalışmalarının ardından bazı yollar hasar görmüştü. Bu yollarla ilgili sıcak asfaltla düzenleme çalışması başlatmıştık. Belli bir plan program çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor. Mahalle halkımızın mağdur olmaması için altyapı çalışmalarının akabinde üstyapı ile ilgili de gerekeni yapıyoruz. Çalışmalarımızın kısa sürede tamamlanmasıyla halkımıza sorunsuz ulaşım imkânı sağlamış olacağız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›