BOEDDER için en özel kahvaltı!

Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği yararına kahvaltı programı düzenlendi.
Bu haber 2022-07-21 10:36:50 eklenmiş ve 279 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği (BOEDDER-SK) yararına Cafe de Limon işletme sahipleri ve gönüllülerin desteğiyle düzenlenen kahvaltı etkinliğine Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Miraç Akbulut, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, CHP İl Başkanı Selim Karakaş, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Özel çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Arslan, çocukların sosyal hayata dahil edilmeleri konusunda her türlü desteği vereceğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da program sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Bizlerin en önemli görevlerinden bir tanesi engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırabilecek projeler üretmek. Bartın Belediyesi olarak bugüne kadar her zaman dezavantajlı grupları önemseyen bir anlayış çizdik. Tüm çalışma ve projelerimizi engelli vatandaşlarımızı düşünerek hayata geçirdik. Bu kapsamda da Engelsiz Sanat Evi’nde şehrimiz için birlikte önemli bir çalışma yürütüyoruz. Dezavantajlı vatandaşlarımızın ve ailelerinin mutlu olması için aynı anlayış içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamlı etkinlik için Dernek Başkanı Berna Şengün’e, dernek üyelerine ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği BOEDDER-SK
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›