Başkan Akın “Sağlık, huzur, mutluluk diliyorum”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği özel gün programlarına katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor.
Bu haber 2022-07-21 10:34:31 eklenmiş ve 70 kez görüntülenmiştir.

 

Davet edildiği özel gün programlarına katılarak çiftlerin mutluluklarına ortak olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, aileleri tebrik etti.

 

 

Başkan Akın, Çelik ve Aydeniz ailelerinin evlatları Merve ile Tayfun’un, Sinoplu ve Yağmuroğlu ailelerinin evlatları Tuğba ile Doğan’ın, Soyal ve Cengiz ailelerinin evlatları Açelya ile Gökhan’ın nikâh akitlerini gerçekleştirdi.

 

 

Nikâh törenleri sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Akın, genç çiftlerin ailelerine de hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

 

Nikâh törenlerinin yanı sıra Başkan Akın, Demirciler Mahallesi Muhtarı Şeref Lülleci ve eşi Ayten Lülleci’nin oğlu Furkan ile Şadiye ve Cemal Sarı çiftinin kızı Duygu’nun düğün düğün törenine de katıldı.

 

 

 

Genç çiftlere bir ömür sağlık, mutluluk ve huzur dolu yaşam dileyen Akın, davetleri için ailelere teşekkür ederek, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

 

Son olarak Başkan Akın, Gülizar ile Beytullah Balık çiftinin evladı Paşa Yiğit’in, Songül ve Ümit Kıvançlı’nın oğlu Mert Çınar’ın sünnet düğününe katılarak, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

 

Törenlerle ilgili açıklama yapan Başkan Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte katıldığımız davetlerde vatandaşlarımızın mutlu, özel ve heyecanlı anlarında yanlarında olmaya devam ederek, ailelerin, gençlerimizin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaktan büyük sevinç duyuyoruz. Gerçekleştirilen merasimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, sağlık, mutluluk temennimi yineliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›