EYBEY Medya’dan Vali Arslan’a ziyaret

Bartın Pusula Gazetesi ve Bartın Halk Gazetesi’ni bünyesinde bulunduran EYBEY Medya ve Yayımcılık Ltd. Şti. Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, gazete ve şirket çalışanlarıyla birlikte Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ı ziyaret etti.
Bu haber 2022-07-21 10:30:11 eklenmiş ve 130 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Valisi Nurtaç Arslan’a ziyaretler sürerken son ziyaretçileri Bartın Pusula Gazetesi ve Bartın Halk Gazetesi’ni bünyesinde bulunduran EYBEY Medya ve Yayımcılık Ltd. Şti. Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, gazete ve şirket çalışanları oldu.

Vali Arslan, kalabalık bir ekiple kendisini ziyarete gelen EYBEY Medya ailesini Çeşm-i Cihan Toplantı Salonu’nda ağırladı. 

Bartın’a dair izlenim ve gözlemlerini aktaran Vali Arslan, sel felaketinin ardından başlatılan çalışmaların da yakın takipçisi olduğunu belirtti.

Makamda gerçekleşen ziyarette Vali Arslan ile bir süre sohbet eden EYBEY Medya ve Yayımcılık Sahibi Mustafa Ahmet Oktay ve çalışanları kentle ilgili çeşitli konular üzerinde değerlendirmelerde  bulundular.

Vali Nurtaç Arslan, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yerel basının bulundukları illerin aynı zamanda hafızası, gözü ve kulağı sayılabileceğini belirten Vali Arslan, EYBEY Medya çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Oktay, EYBEY Medya olarak Vali Arslan’a ilimizdeki görevinde başarılar dileyerek, ortak projelere her zaman açık olduklarının altını çizdi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Valisi Nurtaç Arslan EYBEY MEdya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›