Başkan Akın çiftleri tebrik etti

Beraberindeki heyetle birlikte vatandaşların mutlu anlarına ortak olmaya devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Bu haber 2022-07-21 10:07:16 eklenmiş ve 89 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, nikâh, nişan ve düğün etkinliklerine katılarak vatandaşların mutlu, özel ve heyecanlı anlarında yanlarında oldu.

 

 

Davet edildiği tüm özel gün programlarına katılmaya çalışan Başkan Akın, Belediye Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ve eşi Fatma Tokay’ın kızı Kübra ile Şengül ve Metin Temel çiftinin oğlu Çağlar’ın nişan törenine katılarak, çiftlerin nişan yüzüklerini taktı.

 

 

Başkan Akın, nişan merasimlerinde ailelere hayırlı olmasını dileyerek, evliliğe bir adım yaklaşan genç çiftleri tebrik etti.

 

 

Nişan törenlerinin ardından Başkan Akın, Uzunal ve Çalıkoğlu ailelerinin kıymetli evlatları Mihriban ve Oğuzhan’ın nikâh akitlerini gerçekleştirdi. Aileleri tebrik eden Akın, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 

Başkan Akın, son olarak Baydar ve Dikmen ailelerinin değerli evlatları Tuğba ile Oğuz’un düğün törenine katılarak hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın’a katılmış olduğu törenlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›