Çok amaçlı planlanıyor

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, önem verdikleri projelerin başında gelen KöyPark’ta sona yaklaşılan çalışmaları yerinde inceledi. Ağustos ayı içerisinde açılış planladıklarını belirten Başkan Akın, “Ağustos ayında açtığımızda Bartın’daki en büyük parklardan biri olacak. Çok amaçlı planlanıyor. Vatandaşlarımız buraya geldiğinde sabahtan akşama kadar çoluk çocuk hiç sıkılmadan gününü rahatlıkla güzel bir şekilde geçirebilecekler. Bu güzellikleri birlikte yaşamış olacağız” dedi.
Bu haber 2022-07-21 10:26:23 eklenmiş ve 78 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’daki en büyük parklardan biri olacak

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

 

Bartın’da Hürriyet Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden KöyPark’ta sona yaklaşıldı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte KöyPark alanında incelemelerde bulundu.

 

 

Proje alanındaki incelemelerinin ardından yaptığı değerlendirmede birçok çalışmanın aynı anda yapıldığını belirtirken artık sona yaklaşıldığına dikkat çeken Başkan Akın, şunları söyledi:

 

 

“KöyPark ve Türk Dünyası Bilim Adamları Müzesi ismi altında yapmış olduğumuz 65 bin metrekarelik bir alandan bahsediyoruz. Artık son noktaya geldik. Nasip olursa Ağustos’un sonuna doğru buranın açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bunun içerisinde 100 adet kadar piknik masalarımız var, hemen karşısında macera parklarımız var, Türk Dünyası Bilim Adamları Müzemiz var. Yan tarafında okçuluk Meydanı, hemen onun önünde küçük bir güreş meydanı, hemen altına baktığımızda Türk dünyasının imparatorluklarına ait askerlerin olduğu Türk Dünyası Yolu, oranın yan tarafında üç tane Türk büyüğünün heykel üzerindeki anıtı ki bunlar Sultan Alparslan, Fatih Sultan Mehmet Han ve Mustafa Kemal Atatürk olacak. Tabi yürüyüş yollarımız olacak, hobi bahçeleri, çocuklar için oyun alanları, ileride kanatlı hayvanların barındırılacağı ve çocuklarımız bunları görerek öğrensinler diye çocukların güzel vakit geçirebilecekleri bir hayvanat bahçesi olacak. Anlayacağınız, aslında burada yapılacak daha bir takım işlerimiz var.

 

 

Ağustos ayında açtığımızda Bartın’daki en büyük parklardan biri olacak. Çok amaçlı planlanıyor. Vatandaşlarımız buraya geldiğinde sabahtan akşama kadar çoluk çocuk hiç sıkılmadan gününü rahatlıkla güzel bir şekilde geçirebilecekler. Bu güzellikleri birlikte yaşamış olacağız. Bartın’a böylesine güzel bir yer kazandıracak olmaktan mutluluk duyacağız. Şimdiden Bartın’a hayırlı olsun, gelen misafirlerimize hayırlı olsun. Emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık, kendilerine teşekkür ediyorum.”

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi KöyPark Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›