Başkan, sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Özkan Pulat’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.
Bu haber 2022-07-20 14:37:10 eklenmiş ve 79 kez görüntülenmiştir.

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Belediye projeleriyle ilgili bilgi vererek, önerileri dinledi. Başhekim Pulat, sağlık çalışanlarının talep ve önerileriyle ilgili düşüncelerini paylaşarak, Başkan Akın’a ziyareti için teşekkür etti. Misafirperverliği ve kıymetli düşünceleri için Pulat’a teşekkür eden Akın ise, tüm sağlık çalışanlarına kolaylık ve başarı diledi.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Başhekim Sayın Pulat’ın şahsında tüm sağlık personeline fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Bartın Belediyesi olarak sağlık çalışanlarının her zaman yanındayız. İhtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Bu kutsal bir meslekte özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar, tedavi gören tüm hastalarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Pulat’a teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›